Studiaza liber - oriunde, oricand!

Informatii financiare

curs on-line informatii financiare

Curs on-line Informatii financiare - cele mai populare instrumente utilizate în contabilitate

Declaratiile si instrumentele financiare dezvaluie informatii importante despre starea financiara a organizatiei, subliniind daca organizatia functioneaza în parametrii acceptati. Învatand cum sa citesti si sa interpretezi cateva instrumente financiare de baza, poti identifica modalitati de crestere a veniturilor si de diminuare a cheltuielilor, crescandu-ti astfel organizatia. Interpretarea corecta a datelor te vor ajuta sa identifici zonele în care exista oportunitati de îmbunatatire. 

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

De unde stii daca departamentul tau are rezultate bune? Dar organizatia? Mai important, cum poti contribui la succesul financiar al departamentului si al organizatiei? Raspunsul este prin colectarea, interpretarea si evaluarea datelor financiare ale organizatiei.

În economia de astazi, organizatiile încearca sa obtina mai multe rezultate cu cat mai putine resurse, cerandu-se o productivitate crescuta de la fiecare angajat. Se iau toate masurile posibile pentru îmbunatatirea rezultatelor, si de cele mai multe ori managerii se asteapta ca angajatii sa monitorizeze si sa conduca acest proces de ei însisi.

Cei mai multi profesionisti de afaceri ofera abilitati speciale pentru angajatorii lor, iar cele mai multe dintre aceste competente nu sunt legate de contabilitate si finante. Cu toate acestea, o cunoastere de baza a situatiilor financiare si a calculelor sunt necesare pentru a lua decizii corecte cu privire la toate aspectele unei afaceri.

Beneficiile analizei informatiilor financiare

Prin imbunatatirea cunostintelor financiarete vei dezvolta în multe feluri: vei sti cum sa justifici cerintele si sa traduci criteriile de performanta în termeni financiari; vei putea cuantifica contributia departamentului tau la organizatie, vei comunica mai eficient cu seful tau, cu managementul superior, actionari, precum si alte parti interesate, cu privire la rezultatele financiare realizate si despre cele pe care intentionati sa le livrati. 

Exista trei avantaje principale ale analizei informatiilor financiare. Acestea vor îmbunatati capacitatea de a:

 controla operatiunile, inclusiv activitati cum ar fi stabilirea si atingerea obiectivelor.

 determina gradul de siguranta al partenerilor de afaceri. Organizatiile trebuie sa dezvolte relatii stranse cu furnizorii, în scopul de a satisface cererea pentru produsele si serviciile livrate.

  evalua modul în care se prezinta organizatia investitorilor si creditorilor dintr-un punct de vedere financiar.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

 sa identifici avantajele analizei informatiilor financiare.

√ sa întelegi scopul si beneficiile bugetelor.

√ diferentiezi între diferite instrumente financiare.

 sa efectuezi analize orizontale si verticale, utilizand informatiile financiare ale organizatiei.

 sa recunosti care dintre indicatorii financiari sunt cei mai importanti pentru organizatie.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari, formator/trainer,

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii