Studiaza liber - oriunde, oricand!

Inteligenta culturala

inteligenta culturala
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Inteligenta culturala

Este important sa intelegem ca suntem diferiti, avem valente culturale diferite, iar comportamentele de diferentiere nu sunt tolerate in societatea moderna.

In cadrul acestui curs vei invata sa fii constient de identitatile culturale si cum acestea afecteaza modul in care altii sunt tratati, vei invata sa explorezi modalitati de a atinge intregul potential al tuturor membrilor unei organizatii, sa demonstrezi un caracter afectuos si respectuos, sa fii constient de dinamicile inerente cand interactioneaza culturile, si nu in ultimul rand sa respecti fiecare persoana ca individ.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Cultura inseamna valorile, traditiile, normele, cutumele, arta, istoria, folclorul, toate impartasite de un grup specific de oameni.

O definitie mai complexa a competentei culturale ar fi ”dispozitia si abilitatea de a interactiona respectuos si eficient cu indivizi si grupuri, acceptand elementele comune si pe cele diferite ale identitatii noastre culturale”. Rezultatul  este format din cuvinte si actiuni care recunosc, afirma si apreciaza valoarea indivizilor si a comunitatilor si protejeaza demnitatea fiecaruia. ”Inteligenta culturala”  este alt termen pentru competenta culturala.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

       identifici elementele de competenta culturala la locul de munca

    ai un nivel de intelegere mai ridicat asupra propriului trecut si cum iti afecteaza perceptiile si interpretariile asupra altor culturi

       recunosti cele trei dimensiuni de constientizare cand interactionezi cu alte culturi

    dezvolti abilitatile necesare pentru a fi respectuos, cu un comportament grijuliu pentru grupurile cu diversitate culturala

       intelegi cum difera valorile intre culturi

       identifici diferitele stiluri de comunicare

       oferi si primesti feedbcack in mod respctuos

       iti adaptezi comportamentul astfel incat sa sustii diversitatea culturala

 Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: femeia lider, elemente de planificare strategica, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari, formator/trainer,

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii