Studiaza liber - oriunde, oricand!

Inteligenta emotionala

inteligenta emotionala
Curs disponibil si in Limba engleza

Acest program este proiectat sa iti ofere cunostintele si instrumentele  necesare pentru a-ti dezvolta inteligenta emotionala. Vei invata cum sa nu iti auto-sabotezi rezultatele prin alterarea perceptiei si raspunsului la situatiile cu incarcatura emotionala. In plus, iti vei imbunatati abilitatea de rezolvare in mod constructiv a conflictelor, vei sustine crearea unui mediu de munca productiv, consolidarea relatiilor si gestionarea esecurilor si a dezamagirilor.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Ce este inteligenta emotionala?

Oricine poate fi nervos – este usor, dar sa fii nervos pe persoana potrivita si la intensitatea potrivita si la momentul potrivit si pentru motivul potrivit si in modul potrivit – asta nu sta in puterea oricui si nu este usor.”

—Aristotel

Inteligenta emotionala este abilitatea de a-ti monitoriza propriile sentimente si emotii, dar si ale altora, de a le diferentia, folsind aceste informatii in modul de gandire si actionare”.

                                                                   -John Mayer, Peter Salovey- psihologi

Profesionistii foarte motivati cauta mereu sa exceleze la locul de munca. In mod natural, multi isi imbunatatesc abilitatile tehnice sau specifice activitatii lor pentru a-si consolida carierele. Totusi, cei care isi tin emotiile sub control, folosindu-le pentru a crea conexiuni cu cei din jur si a dezvolta relatii benefice, vor avea si mai mult succes la locul de munca.

Acest ”soft skill” este cunoscut sub numele de inteligenta emotionala si este esential in lumea de afaceri, mai ales intr-un mediu incarcat de stres. Daca nu reusesti sa iti controlezi emotiile, acestea pot interveni in calea posibilitatii tale de a evalua obiectiv o situatie. Pe de alta parte, a sti ce declanseaza un raspuns emotional din partea ta si a intelege cum functioneaza autocontrolul te ajuta sa infrunti chestiunile  delicate si sa gestionezi schimbarile cu claritate.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

 iti gestionezi emotiile recunoscand modul in care gandurile si emotiile sunt conectate.

   iti imbunatatesti autocontrolul identificand semnele fizice care iti pot indica faptul ca esti condus de emotii.

 descoperi cum inteligenta emotionala te poate ajuta sa dezvolti realtii benefice la munca si sa ai o perspectiva mai optimista.

  folosesti inteligenta emotionala pentru a-ti reveni in urma unui esec.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari, formator/trainer,

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii