Studiaza liber - oriunde, oricand!

Interviuri comportamentale

interviuri comportamentale
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Interviuri comportamentale

In cadrul acestui curs vei invata cum sa pui in practica diferite tehnici de evaluare in mod cat mai impartial a candidatilor, de recunoastere a caracteristicilor potrivite, de identificare a acelor comportamente si compotente pliabile pe asteptarile angajatorului, astfel incat intregul proces al recrutarii sa-si atinga cu succes obiectivele. Cursul on-line se adreseaza tuturor specialistilor in domeniul resurselor umane, recrutorilor, sau a tuturor celor implicati in procesul de recrutare.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

In urma unei cercetari efectuate de CareerBuilder s-a concluzionat ca 69% din organizatii au fost afectate negativ  in urma unui proces de recrutare in anul precedent. O recrutare defectuoasa este considerata când persoana angajata demonstreaza urmatoarele elemente: performanta slaba, esec de integrare, atitudine negativa, absente, reclamatii de la clienti. Consecintele includ oricare din urmatoarele: scadere a productivitatii, timp alocat pentru recrutarea si formarea unei alte persoane, scaderea moralului in cadrul departamentului sau organizatiei, scaderea nivelului de vânzari, chestiuni legale.

 

Ce este interviul comportamental?

Interviul comportamental este o abordare bazata pe fapte pentru a te asigura ca angajezi persoana potrivita pentru munca, practic minimizând toate aceste probleme potentiale.

Premiza de baza in interviul comportamental este aceea ca un cumul al performantelor reprezinta cel mai bun indicator al viitoarei performante. Asadar, punând cadidatilor intrebari legate de experiente trecute specifice, intervievatorul va obtine cele mai utile informatii pentru a evalua potentiala performanta a candidatului pentru pozitia la care a aplicat. De fapt, interviul comportamental aproape tripleaza rata de succes fata de interviul traditional.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

       identifici competentele generale si sa le transpui in criterii de performanta

    recunosti caracteristicile si sa formulezi in mod eficient intrebari bazate pe comportamente

       explorezi tehnici folositoare pentru evaluarea CV-urilor

 identifici elementele la care sa fii atent in cadrul raspunsurilor la intrebarilecomportamentale

       folosesti o metoda structurata pentru evaluarea impartiala a candidatilor

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari, formator/trainer,

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii