Studiaza liber - oriunde, oricand!

Intocmirea rapoartelor de afaceri

intocmirea rapoartelor de afaceri
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Intocmirea rapoartelor de afaceri

Acest curs on-line te va ajuta sa intelegi mecanismele realizarii rapoartelor si sa fii pregatit pentru sustinerea unor rapoarte de afaceri de calitate.

Dupa finalizarea acestui curs, vei putea sa stii cum sa pregatesti continutul si structura raportului tau, sa descoperi elementele care duc la greseli frecvente, sa cunosti tehnici pentru a-ti face raprtul mai clar, credibil, profesional si precis, sa intelegi cum sa prezinti cel mai bine continutul raportului tau.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Diseminarea informatiilor sub forma unui raport este parte integranta din responsabilitatile zilnice are majoritatii angajatilor. Fara informatia coreacta sau livrarea corespunzatoare (Atât in scris cât si in persoana), un raport ar putea mai mult sa impiedice comunicarea decât sa o sustina.

Multi angajati au probleme in acest domeniu, creând rapoarte dezorganizate, aglomerate, prea formale sau informale, formatate neadecvat, ceea ce duce la confuzie si lipsa credibilitatii.

Pregatirea eficienta si prezentarea sunt cheile raportarii. Alocarea timpului pentru planificare ofera numeroase beneficii, atât tie cât si organizatiei tale. Rapoartele de calitate ofera atentie si context pentru luarea deciziilor, gestionarea asteptarilor legate de proiecte curente si viitoare, cresc responsabilizarea, incurajeaza bunele practici si rezolva problemele obiectiv.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       stii cum sa pregatesti continutul si structura raportului tau.

       descoperi elementele care duc la greseli frecvente.

       cunosti tehnici pentru a-ti face raprtul mai clar, credibil, profesional si precis.

       intelegi cum sa prezinti cel mai bine continutul raportului tau.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri corespondenta in afaceri, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii