Studiaza liber - oriunde, oricand!

Limba italiana curs intensiv

Curs limba italiana simplu si repede

Curs intensiv prin corespondenta de Limba Italiana!

Invata simplu si repede Limba Italiana, manual, ghid de conversatie si dictionar, CD-uri audio, autoevaluare a competentelor lingvistice conform CECR, acces platforma de elearning, teste si exercitii on-line, evaluare finala cu certificare a competentelor lingvistice la finalul cursului!

Pret: 250.00 Lei

Acest program educational este conceput in vederea unei familiarizari rapide cu limba italiana sau pentru reimprospatarea cunostintelor de catre cei care au studiat aceasta limba, dar nu au mai utilizat-o de multa vreme.

Programul cumuleaza echivalentul a peste 200 de ore de studiu individual, oferind marele avantaj al invatarii fara profesor, dupa un program si intr-un ritm adaptabil fiecarui utilizator.

Lucrarea este construita in jurul unor situatii de baza, stabilite de o comisie europeana specializata in comunicare, din care au fost dezvoltate dialoguri, exercitii, texte de audiat, toate menite a simula situatii din viata de zi cu zi.

Cursul este deosebit de util atat elevilor/studentilor in primul an de studiu al limbii italiene, cat si celor care doresc sa calatoreasca in scop turistic sau de afaceri in tarile in care se vorbeste aceasta limba, deoarece, prin intermediul inregistrarilor audio, acestia beneficiaza de contactul cu pronuntia corecta, cu limba vie specifica vorbitorilor nativi.

Curs intensiv de Limba italiana, 30 de minute de studiu in fiecare zi pentru rezultate reale in 4 saptamani!

MANUAL 230 DE PAGINI, lectii, exercitii, gramatica

GHID DE CONVERSATIE si DICTIONAR in format de buzunar

4 CD-URI AUDIO cu inregistrari interpretate de vorbitori nativi 

AUTOEVALUARE SI TESTAREA CUNOSTINTELOR prin intermediul platformei elearning

CERTIFICARE A COMPETENTELOR LINGVISTICE

Materialele si instrumentele de studiu sunt concepute special pentru studiul individual, astfel incat fiecare participant sa beneficieze de o experienta de invatare placuta si utila in acelasi timp. 

MANUALUL trateaza de-a lungul celor 40 de capitole, intr-o maniera explicita dar complexa in acelasi timp, aspecte uzuale din viata de zi cu zi, astfel incat sustinerea unei conversatii in limba franceza sa fie posibila chiar si pentru cei care nu detin abilitati speciale de invatare a limbilor straine. Fiecare capitol este sctructurat pe patru componente: "Dialog", "Cum se spune", "Exercitii" si "Ascultati cu atentie", structura ce permite familiarizarea rapida cu particularitatile limbii franceze. Dialogurile contin exemple exprimate in forma unei mici convorbiri intr-o anumita situatie, cautarea unei strazi, comanda la hotel sau restaurant, ajutor medical, etc. In sectiunea "Cum se spune" sunt explicate regulile gramaticale sau de flexiune, urmand ca sectiunea de "Exercitii", corelata si cu textele imprimate pe cd, sa sprijine aprofundarea notiunilor, a pronuntiei. 

Cele 4 CD-URI AUDIO contin unele dialoguri sau scenete in care sunt utilizate cuvinte si structuri neinvatate inca din lectii. Cu ajutorul acestora este exersata capacitatea de a intelege un continut chiar daca nu este cunoscut fiecare cuvant in parte. Inregistrarile pot fi ascultate pe un player normal sau pe calculator.

AUTOEVALUAREA COMPETENTELOR LINGVISTICE conform Cadrului European Comun de Referinta pentru Abilitati de Invatare a Limbilor Straine (CECR)  

Este stiut faptul ca in continuare cei mai multi angajatori vor pune accent pe competentele legate de cunoasterea limbilor straine. 

Se poate intampla ca in fata angajatorilor candidatii sa nu reuseasca sa dovedeasca nivelul de insusire a competentelor lingvistice conform CV-ului prezentat, ceea ce poate reprezenta un esec. De aceea, pentru a evita prezentarea unui CV care nu reflecta adevaratul nivel de insusire a limbii straine, se recomanda autoevaluarea competentelor lingvistice conform normelor stabilite de catre Consiliul Europei. Pentru a exista o mai mare transparenta si uniformitate in ceea ce priveste invatarea limbilor straine in statele membre ale Uniunii Europene, Consiliul Europei a introdus Cadrul European Comun de Referinta pentru Abilitati de Invatare a Limbilor Straine. Acesta cuprinde 3 niveluri divizate in alte 2 niveluri fiecare.

Utilizator elementar    Utilizator independent      Utilizator experimentat

       A1       A2                      B1          B2                         C1        C2 

Participand la acest curs veti avea posibilitatea de a va autoevalua nivelul de competente.

In cadrul platformei de elearning va punem la dispozitie Pasaportul Lingvistic Europass, insotit de instructiunile aferente completarii acestuia, pe care il veti putea utiliza ulterior impreuna cu CV-ul.

Acest document va permite descrierea detaliata a abilitatilor si competentelor lingvistice pentru limba/limbile straine cunoscute si poate fi anexat CV-ului dvs. ca instrument suplimentar de prezentare, menit sa confere un plus de valoare in fata unui posibil angajator.  

Tot in cadrul platformei de elearning veti avea posibilitatea de TESTARE ON-LINE A CUNOSTINTELOR. Pe toata durata de desfasurare a cursului veti beneficia de acces pe platforma de studiu, care va permite accesul la o serie de teste de recapitulare concepute pentru a facilita fixarea cunostintelor si identificarea posibilelor elemente care necesita aprofundare.

In vederea finalizarii cursului si obtinerii CERTIFICATULUI DE ABSOLVIRE emis de organizatorul cursului, este necesara promovarea unui test de evaluare finala, disponibil in contul de utilizator pe platforma de elearning, ulterior parcurgerii testelor de recapitulare.      

Ce alte cursuri mai recomandam: cursuri spaniolacursuri germanacursuri franceza.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Termeni si conditii