Studiaza liber - oriunde, oricand!

Legea reciprocitatii - cum sa creati un loc de munca respectabil

curs on-line legea reciprocitatii
Curs disponibil si in Limba engleza

In cadrul acestui curs vei invata sa examinezi comportamentele care contribuie la un loc de munca bazat pe respect la nivel individual si organizational, sa recunosti importanta cladirii unei  culturi organizationale care sustine respectul, sa implementezi strategii pentru a mentine o ambianta placuta cand vine vorba de stres, nesiguranta si schimbare, sa mentii si recladesti respectul dupa o ofensa.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Daca ai intreba aleatoriu mai multe companii care sunt valorile de baza la care se raporteaza, cel mai probabil vei descoperi ca respectul este cea mai apreciata valoare. Dar ce inseamna respectul si de ce este el important?

Un studiu recent asupra a mai mult de 17 000 de angajati din peste 80 de tari a demonstrat ca respectul intre colegi este cheia in mentinerea unei atmosfere placute la locul de munca. Cu totii vrem sa fim respectati. Un loc de munca unde aceasta valoare este promovata ne motiveaza sa fim cat mai buni la ceea ce facem, ne incurajeaza sa ii sustinem pe altii si, pe langa faptul ca are efecte benefice asupra organizatiei,  permite si angajatilor sa fie satisfacuti la locul de munca.

Care este scopul acestui curs?

De ce ar fi necesar un program de creare a unei ambiante placute? Presiunea crescanda asupra ritmului de lucru favorizeaza un stres enorm asupra angajatului. In plus, comunicarea electronica impersonala o preceda pe cea fata in fata. Uneori, acest nivel crescut de stres si lipsa contactului uman creeaza un caracter abrupt pentru comunicarea fata in fata.

Simptome ale unui loc de munca unde lipseste respectul

Exemplele lipsei de respect variaza de la energant la lipsit de onestitate sau chiar ilegal.

       Neglijeaza utilizarea cuvintelor ”multumesc” sau ”te rog”

       Ia mancarea altcuiva din frigider fara sa ceara voie

       Invinovateste pe altcineva pentru greseala proprie

       Refuza sa contribuie la un proiect al echipei

       Nu strange dupa sine

       Barfeste sau lanseaza zvonuri

       Bagatelizeaza parerile altuia

Cercetarea facuta de CEB Quarterly Global Labor Market a descoperit ca respectul este pe locul trei pe lista elementelor pe care le cauta un o persoana la un loc de munca, dupa stabilitate si compensare financiara

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

• examinezi comportamentele care contribuie la un loc de munca bazat pe respect la nivel individual si organizational.

  recunosti importanta cladirii unei  culturi organizationale care sustine respectul.

 implementezi strategii pentru a mentine o ambianta placuta cand vine vorba de stres, nesiguranta si schimbare.

 mentii si recladesti respectul dupa o ofensa.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari, intocmirea rapoartelor de afaceri

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii