Studiaza liber - oriunde, oricand!

Managementul de proiect

managementul de proiect
Curs disponibil si in Limba engleza

Managementul de proiect-Gestionarea unui proiect de la inceput pana la final

Acest curs practic te va ajuta sa descrii cele patru etape ale unui proiect, sa ințelegi cum se face un proiect de succes, sa inveti cum se defineste un proiect, sa discuti cum incepi un proiect, sa tii un proiect pe calea cea bună, sa explici cum finalizezi si evaluezi un proiect.

Pret: 250.00 Lei

Ce este un proiect?

Proiectele ocupa mare parte din timpul si munca din cadrul organizatiilor din ziua de astazi. Din pacate, multe firme consuma resurse valoroase, incluzand timpul angajatilor, pentru a concepe si implementa proiecte care nu duc la indeplinirea unor obiective importante sau nu sunt niciodata finalizate. Mai mult decat atat, un amplu studiu realizat de cei de la PricewaterhouseCoopers a demonstrat ca putine sunt companiile (doar 3%) care si-au dus la bun sfarsit toate proiectele. Efectele proiectelor concepute si implementate defectuos pot avea consecinte devastatoare asupra succesului unei companii. Harvard Business Review a concluzionat ca esecul proiectelor IT costa Statele Unite intre 50 si 150 miliarde de dolari in fiecare an. In aceste conditii, un management de proiect eficient este foarte important, intrucat organizatiile concureaza intr-un mediu foarte competitiv si in continua schimbare.

Harvard Business Essentials defineste termenul ca “alocarea, verificarea si utilizarea resurselor pentru a indeplini un obiectiv anume, intr-o anumita perioada de timp.” Proiectele reprezinta initiative unice, de diferite marimi si cu scopuri variate, in care rezultatul dorit este specificat.

De ce esueaza un proiect? Cauze frecvente de esec:

In cadrul acestui curs, vei invata de ce are nevoie un proiect pentru finalizarea acestuia, astfel incat sa faci dintr-un proiect un real succes. Vom vedea si de ce atat de multe proiecte esueaza. Aceste motive pot fi numeroase:

       lipsa planificarii;

       nealinierea cu obiectivele afacerii;

       obiectivele nerealiste/nerealizabile;

       problemele neidentificate sau nesolutionate;

       liderul/echipa care nu trebuie;

       lipsa resurselor si a sprijinului;

       rezistenta la schimbare.

Beneficiile cursului on-line.

Gestionarea proiectelor in mod eficient prezinta beneficii atat pentru organizatie, cat si pentru tine. Organizatiile din ziua de azi se bazeaza pe angajatii care pot duce un proiect de la inceput pana la final, incadrandu-se in termenele limita si in bugetul alocat, utilizand toate resursele eficient si ajungand la un rezultat remarcabil. De aceea, abilitatea de a gestiona proiectele cu succes te face un angajat de nepretuit pentru organizatie si iti creste perspectivele profesionale tocmai pentru ca detii aceasta abilitate cruciala.

 

 La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       descrii cele patru etape ale unui proiect;

       intelegi cum se face un proiect de succes;

       stii cum sa definesti un proiect;

       discuti cum incepi un proiect;

       tii un proiect pe calea cea buna;

       explici cum finalizezi si evaluezi un proiect.

Despre cursul on-line 

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri responsabil protectia datelor cu caracter personal (DPO), coaching pentru dezvoltare, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii