Studiaza liber - oriunde, oricand!

Managementul angajatilor care lucreaza de la distanta

curs on-line managementul angajatilor de acasa
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Managementul angajatilor care lucreaza de la distanta

Prin îmbunatatirea capacitatii de gestionare a angajatilor care lucreaza de la distanta, te vei dezvolta în diverse moduri. Îti vei mari capacitatea de a recruta si de a pastra angajatii potriviti pentru o anumita pozitie. Te vei asigura ca echipa este omogena si productiva. Vei sti cum sa eviti problemele costisitoare, consumatoare de timp si îti vei ajuta echipa sa îsi îndeplineasca obiectivele.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Situatia fortei de munca se schimba rapid. Un numar tot mai mare de angajati lucreaza în afara punctului de lucru, fie cu alegerea lor sau a angajatorului, fie din necesitate. Acum cativa ani, 34 de milioane de americani au lucrat de la distanta cel putin ocazional, si acest numar este de asteptat sa creasca la 63 de milioane de la mijlocul acestei decadei. Unii dintre angajatii tai pot lucra de acasa, sau în imediata apropiere a punctului de lucru. Altii pot fi raspanditi în tara sau pe glob. Avand în vedere globalizarea organizatiilor din prezent, precum si îmbunatatirile tehnologiei care faciliteaza colaborarea virtuala precum si o forta de munca axata pe flexibilitate si independenta, aceasta tendinta de lucru de la distanta va lua avant si mai mult în viitor.

Dave Ross, co-fondator al unei companii - Vaya Group - care ofera diverse solutii pentru personal, explica: ”managerii angajatilor care lucreaza la distanta pot dezvolta sentimentul de camaraderie, un mediu de lucru mai prietenos, si pot încuraja performanta individuala indiferent de distanta de la care lucreaza angajatii sai."

Provocarile managerului angajatilor care lucreaza de acasa:

          Cum pot sa ma asigur ca oamenii lucreaza în mod productiv atunci cand eu nu-i pot vedea în fiecare zi?

       Cum pot sa coordonez întalnirile atunci cand oamenii sunt situati pe diferite fusuri orare si au programe diferite de lucru?

       Cum îmi mentin canalele de comunicare deschise?

       Cum pot fi oamenii motivati?

       Cum pot sa încurajez munca în echipa si interactiunea dintre membrii echipei dispersate?

       Cum pot sa ma asigur ca informatiile raman private si în siguranta atunci cand acestea sunt accesate si partajate de la distanta?

       Cum pot sa gestionez un conflict între membrii dispersati ai echipei?

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

    discuti despre beneficiile si provocarile relatiilor de munca pentru angajati, manageri care lucreaza de la distanta cat si pentru organizatii.

     sa explici importanta gestionarii cu succes a angajatilor care lucreaza de la distanta.

      sa identifici factorii si instrumentele care trebuie sa fie disponibile pentru un angajat pentru a fi eficient.

       descrie rolul pe care îl au încrederea si comunicarea în succesul unei relatii cu angajatii care lucreaza de la distanta.

       intrebuintezi strategii care ajuta angajatii sa ramana pe drumul cel bun si sa gestionezi probleme comune cu care se confrunta managerii.

       urmezi un set de bune practici pentru gestionarea cu succes a angajatilor care lucreaza de la distanta.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: managementul se invata, discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii