Studiaza liber - oriunde, oricand!

Dezvoltarea continua a performantelor angajatilor

managementul performantei angajatilor
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Managementul performantelor - Dezvoltarea continua a performantelor angajatilor

Dezvoltarea continua a performantelor implica stabilirea unui proces sistematic pe care managerii îl pot folosi pentru a sustine angajatii. Acest proces se concentreaza pe crearea unor asteptari clare ale performantelor individuale bazate pe obiectivele organizatiei. Sebastian Bailey, un contribuitor la Forbes.com, a raportat cercetarea care a descoperit ca angajatii ai caror manageri exceleaza la dezvoltarea oamenilor sunt cu 25% mai performanti decât angajatii ai caror manageri fac putine eforturi în acest sens.

Obiectivul acestui program este de a ajuta managerii sa-si îmbunatateasca abilitatile de dezvoltare a resursei umane prim implementarea unui sistem de management al performantelor care sa ajute fiecare angajat sa atinga performanta maxima.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Managementul performantei angajatilor devine un concept tot mai raspandit in politicile de management ale companiilor. Angajatorii se confrunta adesea cu o scadere semnificativa a numarului angajatilor, iar angajatii proiecteaza asteptari tot mai mari asupra jobului si a conditiilor de munca. De aceea formula care pare sa echilibreze sau sa armonizeze cele doua „tabere” se dovedeste a fi masurarea performantei angajatilor.

Dar ce se intampla atunci cand, totusi evaluarea de personal nu ofera rezultate, desi este un proces foarteatent elaborat? Foarte importanta in obtinerea rezultatelor este modul de abordare a performantelorangajatilor.

Citește fiecare afirmație și gândește-te în ce măsură ești de acord cu ea.

Nu ma simt comfortabil să vorbesc despre performanța unui angajat.

Conversatiile despre performanta sunt de obicei confruntationale sau negative.

Procesul de management al performantei cere prea mult timp.

Ma ingrijorez în legatura cu modul in care ma voi simti cand va trebui sa discut depre problemele de performanta.

Angajatii stiu deja ce ar trebui sa faca. A discuta despre acest lucru e inutil.

Dacă ești de acord cu aproape toate aceste afirmatii, vei avea de castigat de pe urma acestui curs si vei invata cum sa sustii dezvoltarea continua a performantei la locul de munca.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       faci diferenta între dezvoltarea continua a performantelor si evaluarile anuale ale performantei.

       recunosti beneficiile utilizarii unei abordari sistematice ale managementului performantei.

       creezi un plan de management al performantei.

       sustii conversatii productive de performanta si sa eviti discutiile inadecvate.

       iti evaluezi propria performanta în dezvoltarea angajatilor.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

  

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri:controlul conflictului la locul de munca, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii