Studiaza liber - oriunde, oricand!

Managementul se invata

tehnici pentru managerul incepator
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Managementul se invata

Trecerea de la a-ti face singur treaba la a-i conduce pe ceilalti poate fi destul de intensa.

Cursul Managementul se invata te va ajuta sa reduci la minimum stresul  provocat de aceasta tranzitie si te va ghida prin procesul  de management, prin parcurgerea celor cinci module importante:Managementul oamenilor; Managementul proiectelor; Managementul performantei; Managementul problemelor; Managementul de personal.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

“Succesul tau ca manager  este determinat de cat de bine muncesc angajatii tai, de cat de mult se dezvolta si de cat de bine ii pregatesti pentru urmatoarea oportunitate. Nu e despre tine, ca manager, este vorba despre ei, angajatii.”

—Amy Casciotti, Administrator Resurse Umane la TechSmith Corp.

Managerii joaca multe roluri si au multe responsabilitati pe cap. Managerii obtin productivitate prin ceilalti.

Care este scopul acestui curs?

Vei invata cum sa controlezi cu succes: personalul, proiectele, procesele de executie, conflictele si chiar pe tine insuti, pe masura ce te autoevaluezi si iti imbunatatesti eficienta de manager incontinuu.

Fara nici un dubiu, sa incerci rolul de manager pentru prima oara poate fi dificil. Poate va fi nevoie sa-i supraveghezi pe fostii colegi sau sa intri intr-o organizatie noua, sa cunosti colegi noi. Vei simti presiunea si de jos, si de sus. In consecinta, cum te pregatesti pentru succes? Poate fi de folos daca te gandesti la managerii pe care i-ai avut in cariera ta, la cat de eficienti sau ineficienti au fost acestia.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

       intelegi cum sa faci tranzitia la management;

       eviti capcanele in care cad, de regula, managerii incepatori;

       descoperi cum sa comunici eficient pe verticala in cadrul organizatiei;

  explorezi noi modalitati de delegare a muncii si sa incurajezi dezvoltarea angajatilor;

       identifici si gestionezi crize legate de sarcini de lucru si crize interpersonale;

     dezvolti constiinta de sine si sa ceri sprijinul de care ai nevoie pentru a gestiona cu succes angajatii.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: inteligenta emotionala, discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii