Studiaza liber - oriunde, oricand!

Managerul de succes

curs on-line manager de succes
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze

Managerul influenteaza satisfactia angajatilor la serviciu, fie pozitiv, fie negativ. De cele mai multe ori, managerul afecteaza in mod direct productivitatea si satisfactia angajatilor la locul de munca. Acest program te va ajuta să devii un manager de succes unul pentru care oricine si-ar dori sa lucreze.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Numeroase studii au incercat sa determine de ce isi parasesc angajatii locurile de munca. Cel mai adesea motivul invocat este seful, din diferite motive: fie ca superiorul lor nu-si respecta promisiunile, fie ca acesta nu le recunoaste meritele, sau le administreaza ”tratamentul tacerii”. Altii sunt de parere ca superiorul lor face comentarii negative despre ei in fata altora sau ii invinuieste pe altii pentru a-si masca propriile greseli. Cei mai multi angajati declara ca ca se simt din ce in ce mai tensionati, sceptici, epuizati si lipsiti de satisfactii si sunt mai putin dispusi sa isi asume sarcini suplimentare sau sa munceasca peste program. Insa exista si situatii in care superiorul direct a fost cel mai important factor al cresterii implicarii salariatilor.

Cu alte cuvinte, managerul afecteaza in mod direct productivitatea si satisfactia angajatilor la locul de munca.

Care este scopul acestui curs?

Daca ar fi simplu sa fii un manager de succes, cu totii am avea sefi grozavi. Dar, asa cum observam, exista muti sefi neplacuti deci de ce este atat de greu sa fii un manager de succes?  

In cadrul acestui curs vor fi analizate si explicate cele mai frecvente obstacole intalnite in relatia manager-subaltern, si vei invata cum sa le depasesti in mod constructiv, construind astfel o echipa loiala.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

       sa recunosti si sa inveti sa echilibrezi calitatile unui bun manager.

   sa-ti dezvolti cunoasterea de sine si a abilitatilor tale manageriale si sa manifesti atentie fata de angajati.

  sa demonstrezi consecventa in privinta valorilor, atitudinii si comportamentului.

   sa identifici cand si cum sa-ti exerciti in mod corespunzator flexibilitatea mentala.

       sa manifesti modestie si incredere atat in deciziile tale ca manager, cat si in capacitatile angajatilor.

       sa asiguri mentinerea concentrarii angajatilor.

     sa incurajezi satisfactia si motivatia angajatilor prin crearea unui mediu placut

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: inteligenta emotionala, discutii de coaching, implicarea angajatilor, managementul angajatilor care lucreaza de acasa, coaching pentru performanta in vanzari

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii