Studiaza liber - oriunde, oricand!

Motivarea angajatilor pentru cresterea performantelor

curs on-line motivarea angajatilor
Curs disponibil si in Limba engleza

Despre ce NU este acest program.

Premiza de baza a acestui program nu este ceva pentru a face altora – oamenii se motiveaza singuri. Deci, acest program nu este despre tehnicile motivationale traditionale, extrinseci, precum recompense, beneficii, incentive, salarii etc.. O astfel de abordare incearca sa faca angajatii sa-si schimbe comportamentul in baza unor factori externi. Motivatia extrinseaca dureaza putin, iar in scurt timp, este vazuta ca pe un drept, fara a depune efort.

Acest program este despre a oferi acele abilitati si tehnici care te vor ajuta sa sustii grupurile sa dobândeasca un simt al comunitatii, sa obtina influenta in actiunile lor legate de munca si sa se bucure de informatiile accesibile.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

A avea angajati motivati este de dorit si ofera beneficii majore organizatiei. Printre caracteristicile si beneficiile obisnuite ale angajatilor motivati putem aminti: asumarea inteligenta a riscurilor, comportament flexibil, orientati pe actiune, gândire proactiva, siguri pe ei, dorinta de a evolua, vad problemele ca pe niste provocari si oportunitati, sanatosi, bucurosi, satisfacuti, productivi si de incredere, loiali si dedicati, munca lor e de calitate.

Costul angajatilor nemotivati.

Angajatii nemotivati costa organizatia in multe feluri, inclusiv prin Lipsa deciziilor, judecata slaba, intârziere, prânzuri prelungite, absenteism, randament, accidente, plângeri, servicii slabe, eficienta scazuta a personalului

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

       identifici factorii majori care afecteaza motivatia.

   aplici abilittatile de dialog si ascultare pentru a modela comunitatea, influenta si deschiderea.

       iei actiuni specifice pentru a insufla incredere unui grup.

       modelezi conceptul de responsabilitate.

       identifici inhibitorii angajamentului si pasiunii grupului.

       incurajezi initiativele de grup.

       creezi o cultura a grupului , de apartenenta si responsabilitate.

   identifici si aplici strategii pentru gestionarea presiunii externe care afecteaza negativ motivatia.

   identifici si aplici strategii pentru gestionarea sistemelor si politicilor care afecteaza negativ stima de grup.

  adaptezi stilul de leadership la diversele preferinte motivationale ale angajatilor.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei. 

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: inteligenta emotionala, discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii