Studiaza liber - oriunde, oricand!

Obiceiuri productive la locul de munca

obiceiuri productive la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

La finalizarea acestui curs, vei putea recunoaste diferenta dintre adevarata si falsa productivitate. Vei sti sa-ti  prioritizezi munca zilnica pe baza rezultatelor cheie. Vei putea sa te concentrezi mai bine, vei afla cum sa elimini obiceiurile care iti reduc productivitatea. Vei fi mai bine pregatit in munca alaturi de colegi. Si in cele din urma, vei fi mai capabil sa-ti cultivi cele noua obiceiuri care iti cresc productivitatea. 

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

“Productivitatea nu e niciodata un accident. Este mereu rezultatul unui angajament pentru excelenta, planificare inteligenta si efort concentrat.”

                 —Paul J. Meyer, fondator al Success Motivation International, Inc

Ce este productivitatea si de ce este importanta? Este crearea unei munci eficiente cu impact ridicat.

Acest lucru inseamna treaba potrivita la momentul potrivit. De exemplu, poti raspunde la 100 de emailuri si sa fii mai putin productiv decât daca ai fi raspuns doar la unul, dar ai fi lucrat la un proiect important in schimb.

Beneficiile productivitatii

Stii intuitiv ca a-ti creste productivitatea este o idee buna. Iata cateva motive specifice pentru care, a fi mai productiv este benefic atât pentru tine, cat si pentru organizatie.

       Poti face mai mult in mai putin timp.

       Iti reduce nivelul de stres.

       Te ajuta sa creezi un echilibru intre munca si viata personala.

       Iti imbunatateste abilitatile profesionale si reputatia.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

       recunosti diferenta dintre productivitate adevarata si falsa.

       iti prioritizezi munca zilnica pe baza rezultatelor cheie.

       imbunatatesti abilitatea de a te concentra.

       elimini obiceiurile care iti reduc productivitatea.

       lucrezi eficient cu colegii.

             •       cultivi cele noua obiceiuri care iti vor creste productivitatea.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: gestionarea timpului, discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii