Studiaza liber - oriunde, oricand!

Planificarea succesiunii

curs on-line planificarea succesiunii
Curs disponibil si in Limba engleza

Planificarea succesiunii reprezinta procesul prin care sunt selectati viitorii angajati ce vor ocupa pozitii cheie in cadrul organizatiei. Daca in cazul planificarii inlocuirilor angajatii  sunt selectati si apoi pregatiti pentru locuri de munca specifice, in cazul planificarii succesiunii mai intai sunt dezvoltati profesional si apoi selectati angajatii potriviti pentru a satisface nevoi strategice.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Prea multi oameni cred ca planificarea succesiunii este profitabila doar pentru companiile familiale sau pentru marile corporatii. In realitate, planificarea succesiunii ar trebui sa fie o preocupare a fiecarei companii – aceasta este viziunea de la care trebuie sa porneasca orice companie.

Daca nu exista un proces de planificare a succesiunii, cum va sti compania cum sa isi dezvolte angajatii? Cum vei putea sa planifici viitorul fara o asigurare ca posturile cheie vor fi ocupate cu oameni capabili sa continue si sa performeze? Cum vei putea mentine cultura companiei si informatia institutionala?

Planificarea succesiunii este mult mai importanta decat indica preocuparea fata de acest lucru manifestata de multe companii. Este un proces complex, indelungat, ca rezultat al unor serii de decizii luate de-a lungul timpului de mai multi oameni, iar eficienta rezultatului final este data de modul in care vei reusi sa gestionezi acest proces, de deciziile pe care le iei.

Lipsa planificarii succesiunii este similara cu conducerea unei masini in intuneric, fara ghidaje. O planificare a succesiunii eficienta inseamna sa ai ghidaje luminoase cu halogen, care stralucesc mai tare si mai departe decat orice alt tip de ghidaje luminoase.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

       identifici angajatii cu potential inalt.

       realizezi o analiza a decalajului pentru a identifica nevoile prezente si viitoare.

       dezvolti grupe de succesori la diverse niveluri.

      folosesti planurile de dezvoltare pentru angajati (PDA) ca pe niste instrumente  de dezvoltare a calitatilor de lider.

  iei in considerare rezultatele individuale si aderenta la valori in evaluarile angajatilor cu potential inalt.

     identifici obstacolele unei planificari deficitare sau ale lipsei de planificare.

      masori, sa evaluezi si sa rafinezi programul tau de planificare a succesiunii. 

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri: elemente de planificare strategica, discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii