Studiaza liber - oriunde, oricand!

Elemente esentiale in vanzari: prospectarea si managementul teritoriului

curs on-line vanzari
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Intocmirea rapoartelor de afaceri

Acest curs iti pune la dispozitie resursele si instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti delimita teritoriul. De asemenea, vei cunoaste strategii pentru dezvoltarea afacerilor cu perspective, vei sti cum sa dezvolti o retea profitabila de clienti, sa planifici oportunitatile in vanzari, sa identifici tehnici de contactare a potentialilor clienti, sau sa identifici diferite strategii pentru prospectarea si managementul teritoriului.

 

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

In cadrul acestui curs, ne axam pe primul pas din procesul de vanzare. Managementul teritoriului este procesul de stabilire a potentialului de vanzare al unui teritoriu, stabilirea unui obiectiv realist si identificarea celei mai eficiente modalitati de atingere a acelui obiectiv.

De rezultate pozitive au parte cei care planifica prin:

       stabilirea obiectivelor;

       identificarea resurselor si instrumentelor;

    crearea strategiilor de mentinere si dezvoltare a afacerilor existente si viitoare.

Acest curs iti pune la dispozitie resursele si instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti delimita teritoriul. De asemenea, vei cunoaste strategii pentru dezvoltarea afacerilor cu perspective. Managerul tau te va ajuta sa stabilesti un obiectiv realist in ceea ce priveste teritoriul tau.

Teritoriul tau de vanzare este format din clienti actuali si potentiali, situati intr-o zona geografica data si alocati tie, reprezentantul de vanzari.

Unele companii aloca teritorii in functie de industrie sau alte categorii, dar cele mai multe dintre companii impart teritoriile dupa criteriul geografic.

De ce companiile aloca teritorii de vanzari?

       pentru a atinge obiectivele de vanzari si marketing ale companiei;

    pentru a maximiza eficienta si reducerea cheltuielilor (fara suprapuneri de teritorii din partea reprezentantilor de vanzari);

       pentru a le da reprezentantilor de vanzari sanse egale de a reusi;

       pentru a imbunatati serviciul clienti si a pune la dispozitia clientilor suficienti reprezentanti care sa le acorde timpul si serviciul de care au nevoie.

Suntem diferiti. Trebuie sa descoperi ce ti se potriveste tie cel mai bine si sa adaugi sarcinile de planificare la rutina zilnica.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       sa definesti managementul teritoriului;

       sa descrii tehnicile de prospectare si clasificare a clientilor;

       sa identifici cum sa dezvolti o retea profitabila de clienti;

       sa stabilesti cum sa planifici oportunitatile in vanzari;

       sa identifici tehnici de luare contact cu potentialii clienti;

       sa identifici strategii pe care le vei implementa pentru prospectare si managementul teritoriului.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri elemente esentiale in vanzari: finalizarea vanzariicorespondenta in afaceri, gestiunea deseurilor,  atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii