Studiaza liber - oriunde, oricand!

Prim ajutor/ First Aid

Curs de Prim ajutor/ First aid

Curs de Prim Ajutor / First Aid

Curs de specialitate pentru acordarea primului ajutor in cazul situatiilor de urgenta, cu certificarea competentelor, organizat in baza Legii sanatatii si securitatii in munca nr. 319/2006.

Primul ajutor reprezinta ajutorul temporar oferit unei persoane ranite, bolnave sau aflate in pericol pentru salvarea vietii, prevenirea unor complicatii ulterioare si ameliorarea suferintelor, pana in momentul acordarii tratamentului medical profesionist.

Pret: 250.00 Lei

Aparent acordarea primului ajutor poate reprezenta un domeniu de interes usor de ignorat pentru cei mai multi dintre noi.

Insa acordarea primului ajutor in timp util poate fi critic pentru o persoana ranita, fie ca este vorba de un coleg, sau poate chiar de cineva drag.  Aplicarea corecta a unor tehnici si notiuni de baza pot asigura reusita ulterioara a interventiilor medicale profesioniste, poate reprezenta la un moment dat diferenta dintre viata si moarte.   

Oricine poate acorda primul ajutor, fie ca actioneaza sub indicatiile unui dispecer medical sau pe baza cunostintelor dobandite in urma absolvirii unui curs de prim ajutor.

De ce este important un curs de prim ajutor?

Permanent ne putem confrunta cu situatii critice, atat la locul de munca, cat si in viata de zi cu zi, cand acordarea primului ajutor de calitate poate reduce riscul de complicatii pana la sosirea echipajului medical de salvare.

Cursul de prim ajutor este esential pentru cresterea calitatii in acordarea primului ajutor la locul accidentului. Un astfel de curs ajuta salvatorul sa identifice leziunile si sa actioneze in cunostinta de cauza.

Curs on-line/ Training in domeniul acordarii primului ajutor.

Cursul de prim ajutor organizat fie in varianta on-line pe platforma de elearning, fie ca si training, se adreseaza in primul rand tuturor  persoanelor care doresc sa detina cunostinte medicale de baza sau sa deprinda tehnicile esentiale de salvare, dar si angajatilor diferitelor companii, in funtie de specificul activitatii si a riscurilor la care sunt expusi acestia, tinand cont ca in conformitate cu Legea nr. 524 din 24.11.2004, art.11, aceste cursuri sunt obligatorii pentru pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare. 

In acest sens, in vederea facilitarii accesului angajatilor la programul de formare, trainingul poate fi organizat si la sediul angajatorului.  Cursul este sustinut de formatori cadre medicale cu experienta atat in sistemul medical, cat si in activitate de formare profesionala.

Ce veti cunoaste la finalul cursului de prim ajutor?

• Rolul salvatorului in cadrul procesului medical 

• Evaluarea primara a victimelor 

• Principalii pasi de urmat in cazul producerii unui accident de munca 

• Aplicarea protocolului S.V.B conform Consiliului European de Resuscitare 

• Parcurgerea algoritmului suportului vital de baza si defibrilarii semiautomate externe in cazul producerii 

• Alertarea corecta a serviciilor medicale de urgenta 

• Resuscitarea cardiopulmonara 

• Pozitia laterala stabila - PLS 

• Electrocutarea 

• Intoxicatiile 

• Hemoragiile, leziuni de parti moi, arsuri 

• Pansamente si bandaje 

• Fracturi si luxatii 

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

 Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandire competentelor specifice si nivelul de instruire. 

In vederea particularizarii unei oferte de curs de prim ajutor adresata companiilor interesate de formarea angajatilor proprii, solicitarea se poate transmite accesand sectiunea Solutii Business.  

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. 

Ce alte cursuri online mai recomandam: curs on-line igrijitor batrani la domiciliucurs on-line ssmcurs online psi.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii