Studiaza liber - oriunde, oricand!

Prioritizarea sarcinilor

curs on-line prioritizarea activitatilor
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Prioritizarea sarcinilor

Acest curs va va ajuta sa prioritizati sarcinile, sa va imbunatatiti performanta si productivitatea. Astfel, veti dezvolta si un mai bun echilibru al timpului petrecut la birou si timpul liber, va veti scadea nivelul de stres legat de gestionarea eficienta a sarcinilor, si nu in ultimul rand va veti dezvolta relatiile de colaborare la locul de munca.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

In aceasta lume foarte competitiva, trebuie sa fim foarte productivi, trebuie sa lucram intr-un timp mai scurt cu resurse mai putine, pentru cel putin un sef, in cel putin o echipa. Ca si rezultat, putem avea de a face cu sarcini conflictuale, termene limita si unele asteptari din partea celorlalti, dintre care ne este greu sa le identificam pe cele mai importante. Mai mult, dezvoltarea din punct de vedere tehnologic la locul de munca, pe langa multele beneficii create, a crescut viteza si complexitatea cu care se desfasoara munca noastra.

Obstacole in gestionarea prioritatilor

In practica pot fi intampinate diferite obstacole care impiedica prioritizarea eficienta a activitatilor, cele mai comune fiind lipsa obiectivelor clare si relevante,  rezultate anticipate si asteptari vagi, esecul de a determina ce este si ce nu este important, neputinta de a estima timpul necesar pentru indeplinirea unor sarcini, lipsa planificarii, procrastinare, asteptari nerealiste, comunicare ineficienta.

Cum se gestioneza prioritatile multiple?

Poate nu putem controla toti factorii care impiedica gestionarea cu succes a prioritatilor noastre, dar cu toate acestea exista anumiti pasi care trebuie realizati pentru imbunatatirea abilitatii de a ne prioritiza lucrul. Dintre acestia amintim aici: setarea obiectivelor relevante, prioritizeazarea sarcinilor si responsabilitatilor, identificarea sarcinilor ce pot fi delegate altora, organizarea spatiului de lucru, a fisierelor etc, organizarea tuturor aspectelor, inclusiv a timpului personal, gestionarea asteptarilor conflictuale etc.

Pot fi numeroase sfaturi pentru a reusi sa-ti proritizezi sarcinile, dar foarte important este si cum vor fi puse acestea in practica. De aceea acest curs isi propune sa te ajute in intelegerea tuturor mecanismelor de punere in practica a principiilor prioritizarii.

La sfarsitul acestui curs vei cunoaste:

       de ce este important sa-ti gestionezi prioritatile.

       descrii obstacolele in gestionarea prioritatilor tale.

       prioritizezi sarcinile tale, activitatile si responsabilitatile.

       intrebuintezi strategii pentru a utiliza timpul eficient.

       descrii modalitati de a utiliza tehnologia in mod eficient

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri: etica la locul de munca, responsabil protectia datelor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii