Studiaza liber - oriunde, oricand!

Provocarile supraveghetorului

curs on-line leadership
Curs disponibil si in Limba engleza

Care este provocarea ta cea mai grea ca supraveghetor?

Fiecare loc de munca are provocarile sale. Ceea ce face locul tau de munca mai aparte, este faptul ca, in calitate de supraveghetor, lucrezi cu oamenii. Asadar, cea mai importanta provocare a ta o constituie, cel mai probabil, cea legata de problemele cu subalternii.

Acest curs te va ajuta sa actionezi realist, cu retinere si constructiv in orice confruntare cu o problema dura, sa rezolvi eficient conflictele dintre angajati, alegand cea mai potrivita strategie, sa gestionezi disponibilizarile intr-o maniera care sa minimizeze efectele negative, sa manifesti sprijin pentru angajatii cu probleme de performanta, dar in acelasi timp sa construiesti un caz solid pentru sanctionarea disciplinara sau concediere daca este cazul, sa gestionezi problemele personale ale angajatilor cu sensibilitate si corectitudine, sa preiei controlul si sa-ti asumi responsabilitatea in situatii de criza.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Exista trei secrete ale conducerii. Primul secret este sa ai rabdare; al doilea este sa fii rabdator. Iar al treilea si cel mai important secret este rabdarea.”

—Chuck Tanner, Manager al Ligii superioare de baseball

Da-ti timp sa faci ceea ce trebuie

Supravegherea celorlalti poate fi extrem de plina de satisfactii. Dar ar putea fi si o mare durere de cap cand angajatii nu fac ceea ce ar trebui sa faca, cand se cearta unii cu altii sau cand trebuie sa eliberezi din functie sau sa concediezi pe cineva. Acest program se focalizeaza pe  gasirea ragazului de a face lucrurile asa cum trebuie in aceste situatii, in scopul asigurarii succesului pe termen lung pentru organizatie, pentru angajati si pentru tine. Cursul iti va oferi solutii pe termen lung, vei afla cum sa-ti construiesti o strategie eficienta de gestionare a a diferitelor probleme cu care te poti confrunta in relatia cu subordonatii.

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

 sa actionezi realist, cu retinere si constructiv in orice confruntare cu o problema dura.

   sa rezolvi eficient conflictele dintre angajati, alegand cea mai potrivita strategie.

    sa gestionezi disponibilizarile intr-o maniera care sa minimizeze efectele negative.

  sa manifesti sprijin pentru angajatii cu probleme de performanta, dar in acelasi timp sa construiesti un caz solid pentru sanctionarea disciplinara sau concediere daca este cazul.

   sa gestionezi problemele personale ale angajatilor cu sensibilitate si corectitudine.

  sa preiei controlul si sa-ti asumi responsabilitatea in situatii de criza.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri: adaptarea stilului de leadership, discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii