Studiaza liber - oriunde, oricand!

Relatia cu superiorul

curs on-line Relatia cu superiorul
Curs disponibil si in Limba engleza

La finalizarea acestui curs vei putea sa identifici punctele tari si slabe si stilul de lucru al superiorului tau, fii proactiv in comunicare si monitorizarea informatiilor, determini prioritatile, obiectivele si elementele presante ale superiorului tau, stabilesti asteptari si un sistem clar de organizare, ajuti la eliminarea problemelor care pot fi prevenite, afisezi comportamente pozitive care sa te faca un angajat valoros.

 

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Realitatea locului de munca din zilele noastre este faptul ca succesul individual depinde nu doar de cat de bine iti faci tu treaba, ci si de cat de bine si-o face superiorul tau.

Rolul unui superior nu este unul de comanda si control, ci de colaborare – la fel de mult cat eforturile tale le influenteaza pe ale lui, tot atat ale lui le influenteaza pe ale tale. Cand el (superiorul) nu este capabil sa satisfaca termenele limita, sa atinga obiectivele si sa indeplineasca asteptarile, acele obligatii nesatisfacute devin inevitabil ale tale, iar comunicarea dintre voi poate suferi considerabil.

Principiile de management sunt proiectate sa faca viata superiorului tau mai usoara. In orice caz, vei descoperi ca a deveni in ton cu nevoile sale si a-i sprijini activitatile zilnice, te va avantaja.  Viata ta la locul de munca va fi mai usoara, vei avea mai putine conflicte si vei face o impresie placuta superiorului tau, iar in cele din urma veti avea o relatie de munca de succes.

Pentru ca acest program se concentreaza pe ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti sustine superiorul, este posibil sa il percepi foarte partinitor. De asta este important  sa realizezi ca relatia cu superiorul merge in ambele directii. Considera felurile in care tu si superiorul tau sunteti interdependenti. De exemplu, in general, angajatii au nevoie de ajutorul superiorului  pentru a avea acces la resurse importante, iar superiorii au nevoie de angajati pentru a fi eficienti.

       Ce beneficii pot eu sa ii ofer superiorului meu?

       Ce beneficii primesc de la superior?

       Ce am nevoie de la superior?

       Ce nevoi are superiorul meu de la mine?

La sfarsitul acestui curs vei sti sa:

       identifici punctele tari si slabe si stilul de lucru al superiorului tau.

       fii proactiv in comunicare si monitorizarea informatiilor.

       determini prioritatile, obiectivele si elementele presante ale superiorului tau.

       stabilesti asteptari si un sistem clar de organizare.

       ajuti la eliminarea problemelor care pot fi prevenite

       afisezi comportamente pozitive care sa te faca un angajat valoros.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si cursuri:discutii de coaching, implicarea angajatilor, contabilitate generala, coaching pentru performanta in vanzari

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii