Studiaza liber - oriunde, oricand!

Dezvoltarea relatiilor benefice la locul de munca

relatii benefice la locul de munca
Curs disponibil si in Limba engleza

La finalizarea acestui curs, vei fi capabil sa raportezi fiecare relatie de la locul de munca la un obiectiv comun. Vei sti cum sa actionezi pentru a crea incredere si cum sa ii eviti pe cei care nu sunt demni de aceasta. Vei fi pregatit sa recreezi comportamentele care favorizeaza relatiile benefice pe care la vezi la altii, precum sa le si gestionezi – nu sa le manipulezi.

Vei fi mai abil in implementarea strategiilor de imbunatatire sau mentinere a anumitor relatii. Si sa nu uitam, vei invata cum sa stabilesti niste limite si sa ramâi pe pozitie.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Acest curs te va ajuta sa:                                                       

       gasesti un obiectiv comun in orice relatie de munca

       demonstrezi actiuni care inspira incredere

       reproduci comportamentele benefice pe care le vezi la altii

       gestionezi, nu sa manipulezi, relatiile

       implementezi strategii de imbunatatire sau de mentinere a relatiilor

       stabilesti limite 

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utili  zarea platformei. 

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat. 

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri interviuri comportamentale, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung, adaptarea stilului de leadership

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii