Studiaza liber - oriunde, oricand!

Retele de socializare la locul de munca

curs-on-line-social-media-la-locul-de-munca
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Retele de socializare la locul de munca

Acest curs te va ajuta sa sa recunosti beneficiile folosirii retelelor de socializare la locul de munca, sa identifici diferitele riscuri legale si etice ale utilizarii retelelor de socializare la locul de munca, sa iti protejezi organizatia de actiunile legale rezultate din violarea intentionata sau neintentionata a legilor sau politicilor, sa incurajezi o ”atitudune de ambasador” a angajatilor, sa oferi indicatii care sa sprijine angajatii in luarea deciziilor corecte când utilizeaza retelele de socializare, sa identifici elementele unei politici. eficiente de utilizare a retelelor de socializare.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Exista din ce in ce mai multe exemple de angajati care folosesc defectuos retelele de socializare, aducând prejudicii organizatiei pentru care lucreaza. In cel mai bun caz, astfel de actiuni creeaza publicitate negativa, dar in cazurile cele mai grave, ele duc la incalcarea legilor, ceea ce afecteaza succesul si profitabilitatea companiei.

Intelegerea lucrurilor care sunt permise si nepermise in utilizarea retelelor de socializare la serviciu este esential pentru fiecare angajat al fiecarei organizatii. Imaginea publica si reputatia unei organizatii depind de cât de corect isi ghideaza aceasta angajatii sa isi foloseasca judecata corecta atunci când folosesc retelele de socializare si in abilitatea ei de a depasi situatiile dificile care apar din interactiunile din cadrul acestor retele.

In timp ce, folosirea retelelor de socializare solicita, realmente, precautie si judecata corecta, ele pot, de asemenea, sa aduca beneficii semnificative, cum ar fi, câstigarea unor clienti loiali pe termen lung si imbunatatirea relatiilor cu angajatii, distribuitorii si furnizorii. Acest program priveste asupra actiunilor pe care le poti intreprinde si asupra celor de evitat, in scopul folosirii eficiente a retelelor de socializare.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       iti asumi resposabilitatile si rezultatele.

       preiei initiativa pentru a face tot ce poti din ce se asteapta de la tine.

       iti extinzi sfera de influenta.

       lucrezi bine sub presiune.

       te adaptezi la situatii schimbatoare.

       fii cineva cu care ceilalti sa vrea sa lucreze.

       ii ajuti pe altii sa-si imbunatateasca performantele.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri: intocmirea rapoartelor de afaceri, asumarea raspunderii la locul de munca, atitudinea proactiva.

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii