Studiaza liber - oriunde, oricand!

Rezilienta psihologica

curs on-line dezvoltare personala
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Rezilienta psihologica

Acest curs te va ajuta sa faci fata obstacolelor din viata ta. Vei fi capabil sa-ti angrenezi stima de sine in lupta impotriva greutatilor. Vei fi mai bine pregatit in a accepta si adopta schimbarea. Vei sti cum sa folosesti gandirea flexibila ca sa depasesti obstacole. Si nu in ultimul rand, vei fi capabil sa implementezi managementul stresului si strategii de relaxare pentru mentinerea rezilientei.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Ce este rezilienta psihologica?

Omul nu a creat vreodata un material la fel de rezilient ca spiritul uman.”

                                                                                 —Bern Williams

Rezilienta este procesul de revenire dupa un necaz. A avea rezilienta nu inseamna sa previi situatiile stresante, ci sa le gestionezi atunci cand apar. Iar in mediul de munca din zilele noastre, vei avea parte de incercari zi de zi. Vestea buna este ca toata lumea poate invata cum sa-si cladeasca rezilienta.

Gandeste-te la cladirea rezilientei ca la construirea unei structuri care trebuie sa reziste la un seism. Vei vrea o fundatie bine infipta in pamant care sa tina structura cand incepe sa se zguduie, si vei mai vrea sa se balanseze si sa fie flexibila in timpul cutremurului, ca sa nu se rupa cand se intinde.

Abilitatile de rezilienta sunt o combinatie intre stabilirea unei fundatii solide si dezvoltarea strategiilor care iti permit sa fii flexibil cand ai de-a face cu situatii tensionate. In cadrul acestui program ne vom concentra asupra acestor abilitati de fermitate si flexibilitate, asupra consolidarii stimei de sine, acceptarii si adoptarii schimbarii, dar si asupra dezvoltarii unei gandiri flexibile pentru depasirea obstacolelor.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       iti revii de pe urma problemelor.

       iti cresti stima de sine va si fundatie pentru rezilienta.

       faci si mentii legaturi pentru cladirea rezilientei.

       accepti si adopti schimbarea.

       folosesti gandirea flexibila pentru depasirea obstacolelor.

       implementezi strategii de management al stresului si relaxare pentru  mentinerea rezilientei.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri: inteligenta emotionala, conversatii delicate la locul de munca, gestionarea emotiilor, gestionarea timpului

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii