Studiaza liber - oriunde, oricand!

Rezolvarea problemelor in mod creativ - Aplicatii

curs-on-line-rezolvarea-problemelor-in-mod-creativ-aplicatii
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul on-line Rezolvarea problemelor in mod creativ- aplicatii te va ajuta sa examinezi cele mai comune mituri si preconceptii asupra creativitatii si oamenilor creativi, sa intelegi legile care formeaza cadrul rezolvarii problemelor in mod creativ, sa aplici o varietate de tehnici de rezolvare a problemelor pentru a genera solutii, sa inveti cum sa eviti cele mai comune blocaje mentale care stau in calea gandirii clare si creative, sa identifici tehnici care te vor ajuta sa evaluezi si prioritizezi optiuni, sa pui in practica conceptul de rezolvare a problemelor in mod creativ.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Ce inseamna sa rezolvi problemele in mod creativ? 

Hai sa impartim aceasta fraza pe bucati si sa le examinam pe fiecare in parte.

O problema poate fi data de discrepanta intre starea curenta si starea dorita. Fiecare problema are doua elemente in comun: un obiectiv si un obstacol. Daca nu ar fi obstacole, nu ar exista o problema; ar fi fost o cale rapida pentru atingerea obiectivelor.

Creativitatea este procesul de generare a unor noi posibilitati sau alternative; in special, abordari noi sau pe care altii nu le-au luat in considerare. Creativitatea este bazata pe abilitatea de a vedea lucrurile intr-o lumina diferita sau dintr-o alta perspectiva.

Rezolvarile creative nu inseamna folosirea unei abordari aleatorii, intamplatoare pentru rezolvarea problemelor.

Inseamna, in schimb, folosirea de tehnici care cresc numarul si varietatea optiunilor pentru a genera cea mai buna solutie posibila la problema.

Acest program analizeaza conceptele de baza in creativitatea rezolvarii problemelor aplicandu-le unui studiu de caz cu mai multe cadre.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       examinezi cele mai comune mituri si preconceptii asupra creativitatii si oamenilor creativi.

       intelegi legile care formeaza cadrul rezolvarii problemelor in mod creativ.

       aplici o varietate de tehnici de rezolvare a problemelor pentru a genera solutii

       inveti cum sa eviti cele mai comune blocaje mentale care stau in calea gandirii clare si creative

       identifici tehnici care te vor ajuta sa evaluezi si prioritizezi optiuni

       pui in practica conceptul de rezolvare a problemelor in mod creativ.

Despre cursul on-line 

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

  

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri: rezolvarea problemelor in mod creativ, rezilienta psihologica, controlul conflictului la locul de munca, cum sa devii un bun leader.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii