Studiaza liber - oriunde, oricand!

Rezolvarea problemelor in mod creativ

curs-on-line-rezolvarea-problemelor-in-mod-creativ
Curs disponibil si in Limba engleza

Cursul on-line Rezolvarea problemelor in mod creativ te va ajuta sa identifici blocajele mentale din calea gandirii critice, sa dezvolti o atitudine creativa si sa inveti ca toate problemele au oportunitati, sa iti redescoperi abilitatile de creativitate, sa iti directionezi efortirile de creativitate, sa Depasesti critica si sa castigi acceptare pentru ideile noi, sa cunosti tehnici creative si eficiente pentru a recunoaste si identifica problemele, sa explorezi tehnici de gestionare a persoanele creative, sa realizezi importanta umorului si impactul asupra creativitatii.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Ce este creativitata? Cum sa fii creativ in rezolvarea problemelor la locul de munca?

Creativitatea este procesul generarii unor noutati care au valoare. Exista multe idei si concepte originale, dar unele s-ar putea sa nu fie practice, deci nu ar putea fi considerate de valoare.

Inovatia este procesul crearii unei noutati care are o valoare semnificativa pentru un anumit individ, grup, organizatie, industrie sau societate. O inovatie este o creatie cu o valoare semnificativa.

Si creativitatea si inovatia sunt necesare pentru a ramane competitiv pe piata de astazi. Organizatiile se vor confrunta in continuare cu provocari strategice care nu seamana cu nimic din istoria afacerilor.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:                                 

       identifici blocajele mentale din calea gandirii critice

       dezvolti o atitudine creativa si sa inveti ca toate problemele au oportunitati

       iti redescoperi abilitatile de creativitate

       iti directionezi efortirile de creativitate

       depasesti critica si sa castigi acceptare pentru ideile noi

       aplici tehnici creative si eficiente pentru a recunoaste si identifica problemele

       explorezi tehnici de gestionare a persoanele creative

       realizezi importanta umorului si impactul asupra creativitatii

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

 

Vezi si alte cursuri: rezolvarea problemelor in mod creativ – aplicatii, abilitati aplicate de gandire critica, de ce ne luptam cu deciziile grele, cum sa devii indispensabil la locul de munca

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii