Studiaza liber - oriunde, oricand!

Sedintele - cum sa le faci mai productive

curs on-line sedintele - cum sa le faci mai productive
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line Sedintele - cum sa le faci mai productive

Este stiut faptul ca sedintele au o reputatie proasta. Cele prost conduse dureaza prea mult, implica prea multi oameni si pare ca niciodata nu produc actiuni concrete.

In ciuda acestor lucruri, sedintele sunt necesare si pot fi extrem de eficiente. Cele care sunt bine planificate si facilitate ofera participantilor un sentiment de realizare si ca timpul lor a fost bine folosit. Acest program iti va arata cum sa faci fiecare sedinta productiva si eficienta.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Statistici legate de sedinte:

      9 din zece persoane recunosc ca nu sunt atente la ce se discuta.

     63% din sedintele din SUA nu au agende pregatite.

    49% din participanti considera ca sedintele fara un scop clar sunt cea mai mare pierdere de vreme la locul de munca.

     In medie sunt 17 milioane de sedinte pe zi .

    In cursul unei sedinte obisnuite, subiectele de pe ordinea de zi dureaza 53% din timp, iar restul e petrecut pentru chestiuni neproductive si neplanificate.

    Se estimeaza ca acele companii din Forbes 500 pierd 75 milioane $ pe ani in sedinte neproductive.

Desi este demonstrat faptul ca cele mai multe sedinte reprezinta o pierdere de importante resurse financiare pentru companii, cele care sunt bine planificate si facilitate ofera participantilor un sentiment de realizare si ca timpul lor a fost bine folosit. Este momentul in care realizam ca devine absolut necesara schimbarea perspectivei asupra sedintelor.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       recunosti modalitati de a-ti schimba gândirea legat de sedinte.

       elimini obiceiurile care fac sedintele neproductive.

       identifici alternative la sedintele traditionale.

       demonstrezi abilitati eficiente de facilitare.

       te asiguri ca fiecare sedinta se termina cu elemente de actiune.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si alte cursuri:increderea in cadrul organizatiilor, cum sa pui ideile in practica-de la creativitate la inovatie, informatii financiare

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii