Studiaza liber - oriunde, oricand!

Stilist protezist unghii - Arta manichiurii perfecte

Curs on-line de manichiura cu gel

Curs practic de manichiura cu gel

Cursul  de manichiura este un ghid practic de tehnici moderne de reconstructie cu gel a unghiilor si se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si transforme pasiunea intr-o profesie de succes, fie ca doresc sa se initieze in acest domeniu, fie ca doresc sa inceapa propria afacere.

Pentru a fi profesionist si a realiza o reconstructie cu gel reusita, speciala, este nevoie atat de studiu de calitate, exercitiu, dar si creativitate. Cursul Stilist protezist unghii abordeaza toate aceste aspecte intr-o forma practica, originala, astfel incat informatiile sa fie cat mai precise si pe intelesul tuturor.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Stilistul protezist de unghii este specialistul care se ocupa de infrumusetarea unghiilor, prin aplicarea diferitelor tehnici, de la manichiura clasica pana la cele de reconstructie cu gel cu ajutorul sabloanelor, acril sau aplicare de tips-uri. Un stilist protezist de unghii profesionist este in permanenta la curent cu noutatile in domeniu, in acest sens fiind necesara o formare profesionala continua; aplica cele mai moderne tehnici, complet neagresive, care sa nu puna in pericol siguranta clientilor, adaptate cerintelor variate si necesitatilor clientilor.

Pe langa ingrijirea mainilor si a unghiilor naturale, stilistul protezist de unghii trebuie sa fie specialist in aplicarea unghiilor false si in reconstructiile cu gel, in decorarea unghiilor prin crearea celor mai inovatoare si indraznete modele de unghii cu gel, cu respectarea morfologiei mainilor si a regulilor de combinare a culorilor si elementelor decorative.

Curs complet Stilist protezist unghii, un ghid de tehnici aplicate

Cursul STILIST PROTEZIST UNGHII asigura o informare corecta si completa asupra celor mai moderne tehnici de reconstructie cu gel  a unghiilor, explicate pas cu pas de un specialist cu o experienta reala in domeniu, pregatit sa raspunda intrebarilor si sa ofere sfaturi punctuale sau explicatii suplimentare ori de cate ori este necesar.

Pentru a urma acest curs nu este necesara experienta anterioara!

Metoda de invatare in 4 pasi, cu cele 6 capitole distribuite pe parcursul a 4 zile de lucru, asigura un proces de studiu performant si echilibrat, iar imaginile sugestive insotite de explicatii amanuntite sprijina familiarizarea atat cu instrumentarul necesar, cat si cu tehnicile de lucru.

LECTII DE RECAPITULARE                                            INDRUMAREA UNUI SPECIALIST IN DOMENIU
           

La sfarsitul acestui curs vei cunoaste:

  • Ingrijirea unghiilor naturale
  • Cele mai bune produse necesare inceperii propriei afaceri
  • Cum se executa corect o reconstructie cu gel
  • Trucuri aplicate de cei mai buni specialisti in domeniu pentru o manichiura perfecta
  • Idei de decorare ale unghiilor, gata de pus in practica

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire. 

 

Ce alte cursuri mai recomandam: cursuri coaforcursuri design interiorcursuri contabil

 

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii