Studiaza liber - oriunde, oricand!

Tehnician drumuri si poduri

Curs online Tehnician drumuri si poduri

Curs online de Tehnician drumuri si poduri.

Curs on-line in sistem eLearning, program de formare profesionala continua adresat persoanelor care doresc sa activeze in domeniul constructiei si lucrarilor de drumuri si poduri.

Pret: 250.00 Lei

Tehnicienii constructori efectueaza pe teren si in laboratoare incercari asupra solurilor si materialelor de constructii; contribuie tehnic la activitatea de constructie a locuintelor si altor lucrari, evaluare lucrari si pregatire de meseriasi; reprezinta arhitectii si inginerii civili pe santierele de constructii pentru a asigura efectuarea lucrarilor in conformitate cu specificatiile din planuri si schite, precum si pentru respectarea normelor de consum a materialelor; contribuie potrivit planurilor si schitelor pe care le primesc la estimarea detaliata a cantitatilor si costurilor de materiale si a fortei de munca necesare realizarii proiectelor; organizeaza intretinerea si reparatiile utilajelor.

Inginerii constructori analizeaza si avizeaza proiectele de constructie a podurilor, docurilor, drumurilor, canalelor, sistemelor de indiguire etc. Stabilesc materialele si normele de calitate specifice; organizeaza si conduc santierele de constructii, intretinere si reparatii ale constructiilor existente; supravegheaz respectarea normelor tehnice, a tehnologiilor specifice la standardele de constructii .

Curs on-line de Tehnician drumuri si poduri, formare profesionala in sistem eLearning.

Cursul online de Tehnician drumuri si poduri are ca obiectiv formarea profesionala a persoanelor care doresc sa activeze in domeniul constructiilor si lucrarilor de drumuri, prin insusirea cunostintelor teoretice si a deprinderilor necesare desfasurarii activitatilor specifice la standardele de constructii.

Cursul se desfasoara online, in sistem eLearning, tehnologie ce permite accesul la formare profesionala continua, adaptata ritmului si stilului propriu de invatare.  Structurarea materialului de studiu pe module si capitole tematice, accesate cu ajutorul tehnologiilor multimedia specifice sistemului online, asigura o experienta educationala unica, bazata pe un transfer solid de cunostinte.

La sfarsitul acestui curs vei cunoaste:

·   Descrierea tipurilor de materiale rutiere si a domeniilor de utilizare a acestora

·   Pregatirea si realizarea incercarilor de laborator

·   Folosirea aparatelor topografice

·   Recunoasterea si interpretarea obiectivelor din proiectele de drumuri si poduri

·   Realizarea lucrarilor de terasamente

·   Alcatuirea structurii de rezistenta a drumurilor si podurilor

·   Aplicarea tehnologiilor de constructie si intretinere a drumurilor si podurilor

·   Prepararea mixturilor asfaltice si a betoanelor de ciment

·   Identificarea defectiunilor si a metodelor de remediere

·  Urmarirea indeplinirii conditiilor de calitate a lucrarilor de drumuri si poduri

·   Urmarirea modului de functionare a utilajelor

·   Determinarea consumurilor specifice

·   Revizia tehnica a drumurilor si podurilor

·   Exploatarea drumurilor si podurilor

·  Coordonarea activitatii unei echipe de muncitori

·   Intocmirea documentelor de santier

·  Planificarea sarcinilor si a timpului de munca

·  Aplicarea normelor de protectia muncii si P.S.I.

 

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Te-ar mai putea interesa si cursuri instalatii fotovoltaicecursuri gestiunea deseurilorcursuri ssmcursuri formator.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii