Studiaza liber - oriunde, oricand!

Tehnician instalator pentru constructii

cursuri instalator pentru constructii

Tehnician instalator pentru constructii.

Cursul online de Tehnician instalator pentru constructii asigura pregatire profesionala de specialitate in vederea insusirii competentelor si abilitatilor necesare desfasurarii activitatilor specifice domeniului instalatiilor pentru constructii.

Pret: 250.00 Lei

Tehnicienii instalatori efectueaza pe teren si in laboratoare incercari asupra materialelor de instalatii; contribuie tehnic la activitatea de constructie a instalatiilor aferente cladirilor de locuit si nu numai, evaluare lucrari si pregatire de meseriasi; reprezinta arhitectii, proiectantii si inginerii civili pe santierele de constructii pentru a asigura efectuarea lucrarilor in conformitate cu specificatiile din planuri si schite, precum si pentru respectarea normelor de consum a materialelor; contribuie potrivit planurilor si schitelor pe care le primesc la estimarea detaliata a cantitatilor si costurilor de materiale si a fortei de munca necesare realizarii proiectelor; organizeaza intretinerea si reparatiile utilajelor, asigura calitatea lucrarilor de instalatii (gaze ,termice, sanitare, ventilare, climatizare).

Competente dobandite:

1. Asigurarea calitatii in instalatii 

2. Igiena si securitatea muncii 

3. Intocmirea documentelor tehnico-economice in constructii si instalatii

4. Organizarea lucrarilor de constructii si instalatii

5. Planuri de instalatii

6. Elemente de instalatii

7. Masuratori si devize

8. Proiectare si legislatie in constructii si instalatii

9. Instalatii sanitare si canalizari

10.Instalatii de incalzire

11.Instalatii de ventilare

12.Instalatii de gaze

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare autorizat.

 Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs poate fi urmat si in clasa. Pentru a vizualiza oferta completa a cursului autorizat click aici.

 

Vezi si cursuri gestiunea deseurilorcursuri psicursuri prim ajutor.

 

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii