Studiaza liber - oriunde, oricand!

Elemente esentiale in vanzari: Inceputul tranzactiei

curs on-line tehnici de vanzari
Curs disponibil si in Limba engleza

Acest curs on-line te va ajuta sa dezvolti importante abilitati de ascultare si intelegere, esentiale in obtinerearea performantelor in procesul de vanzare.

Dupa finalizarea acestui curs, vei putea sa te pregatesti pentru pornirea tranzactiei, sa descrii trasaturile care te ajuta sa pornesti cu dreptul o tranzactie, sa explici importanta cladirii relatiilor, sa descrii cum sa pornesti tranzactia intr-un cadru oportun si nu in ultimul rand vei cunoaste regulile pentru pornirea corecta a unei tranzactii.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Sa revizuim pe scurt procesul de vanzare. In primul rand, petreci timp prospectand piata si identificand piste valide. Apoi, iti faci temele si convingi posibilul client sa se intalneasca cu tine. Acum, esti fata in fata cu acesta.

Acest pas, pornirea tranzactiei, este despre a face o buna impresie, a te pozitiona ca expert si a stabili un cadru pozitiv pentru afaceri.

In acest curs, vei avea de urmarit niste formate, dar cheia este sa le folosesti adaptandu-le la situatia ta.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:

       te pregatesti pentru pornirea tranzactiei.

       descrii trasaturile care te ajuta sa pornesti cu dreptul o tranzactie.

       explici importanta cladirii relatiilor.

       descrii cum sa pornesti tranzactia intr-un cadru oportun.

       descrii regulile pentru pornirea corecta a unei tranzactii.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obtinut in urma promovarii unei evaluari finale, atesta dobandirea competentelor specifice si nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, in calitate de furnizor de formare.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri elemente esentiale in vanzari: cum sa intrebi si cum sa asculticorespondenta in afaceri, gestiunea deseurilor, abilitati de gandire critica, atragerea clientilor pe termen lung

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii