Studiaza liber - oriunde, oricand!

Vorbește ca un lider

curs on-line vorbeste ca un lider
Curs disponibil si in Limba engleza

Curs on-line practic Vorbeste ca un lider.

Acest curs on-line te va ajuta sa intelegi importanta comunicarii eficiente cu subalternii tai, cu scopul de a obtine un maximum de disponibilitate din partea acestora in sprijinirea atingerii obiectivelor organizatiei. Vei reusi sa descoperi fraze cheie de comunicare pentru a exprima viziunea si competenta ta, sa-ti insusesti fraze cheie de comunicare destinate sa stimuleze  relatiile si sa ii sustina pe ceilalti, sa explorezi moduri de  demonstrare a responsabilitatii si sa dezvolti responsabilitatea celorlalti, sa inveti cum sa oferi o critica eficienta si constructiva, sa intelegi cum sa iti exprimi aprecierea si cum sa oferi laude semnificative altora.

Pret: 250.00 Lei
Cere DEMO Curs

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

Daca actiunile tare ii inspira pe altii sa viseze mai mult, sa invete mai mult, sa faca mai mult si sa devina mai mult, inseamna ca esti un lider.”

—John Quincy Adams

 

Cele mai multe studii efectuate in randul angajatilor celor mai renumite companii din lume precum Apple, dezvaluie faptul ca imbunatatirea comunicarii cu angajatii trebuie sa fie pe lista prioritatilor in definirea politicii proprii, fiind vazut ca un instrument clar in atingerea scopurilor pe termen lung. Este clar ca succesul companiei nu poate exista fara angajati profesionisti, dar motivati, si lideri pregatiti sa fie un exemplu de urmat in randul angajatilor.

Dar cum poti sti ce informatii sunt cel mai important de comunicat pentru un lider? Exista o multitudine de mesaje specifice de comunicat in cadrul unei organizatii, dar ele pot fi organizate in patru categorii generale, care pot enuntate astfel: „Am o viziune pentru organizatie”, „Am competentele necesare punerii in aplicare a acestei viziuni, „Va cunosc si imi pasa de voi”, „Vreau sa va ajut”.

La sfarsitul acestui curs vei putea sa:   

       descoperi fraze cheie de comunicare pentru a exprima viziunea si competenta ta.

    insusesti fraze cheie de comunicare destinate sa stimuleze  relatiile si sa ii sustina pe ceilalti.

  explorezi moduri de  demonstrare a responsabilitatii si sa dezvolti responsabilitatea celorlalti.

       inveti cum sa oferi o critica eficienta si constructiva.

       intelegi cum sa iti exprimi aprecierea si cum sa oferi laude semnificative altora.

Despre cursul on-line

Cursul on-line  este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Inscriere la curs

Pentru a va inscrie la curs este necesara completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “INSCRIE-TE LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instructiuni referitoare la derularea urmatoarelor etape, de confirmare a platii, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, si in limba engleza. Pentru a accesa si aceasta varianta a cursului, te rugam sa transmiti solicitarea odata cu inscrierea la curs, in campul "Mentiuni".

Vezi si cursuri: abilitati de comunicare ale supraveghetorului, corespondenta in afaceri, coaching pentru performanta in vanzari, rezilienta psihologica.

Pentru a vizualiza lista completa a cursurilor on-line click aici.

 

 

 

 

© ecalificat.ro | Web design: StudioWEBER Politica cookies | Politica GDPR | Termeni si conditii