Comunicare/conflict
Abilitati de asertivitate

Abilitati de asertivitate

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online de Abilități de asertivitate permite dobândirea și exersarea capacităților de comunicare asertivă, dar și identificarea și evitarea comportamentului non-asertiv (agresiv/pasiv). La finalizarea acestui curs vei fi capabil să definești ce este asertivitatea.

Vei fi mai abil în a demonstra un limbaj și un comportament asertiv, precum și în a-i evita pe cei care nu sunt asertivi (pasivi, agresivi și comportamente pasiv-agresive). Iar în cele din urmă vei ști să folosești vorbirea directă în orice situație.

 
450 Lei

Comunicarea este esențială în procesul de socializare, indiferent de natura ei, prin modul de transmitere și recepționare a mesajelor. Eficiența comunicării este dată de asertivitate, și de modul de exploatare a acestor abilități.

Ce este comunicarea asertivă?

Asertivitatea este cel mai bine descrisă în termeni practici:

• Inseamnă susținerea punctului tau de vedere clar și articulat

• Inseamnă a avea abilitatea de a exprima propriile sentimente – chiar și în situații delicate –  Într-un mod respectuos și sincer

• Inseamnă să îți ceri drepturile fară să încalci nevoile altora

• Asertivitatea înseamnă să spui ce gandești și să gandești ce spui!

Asertivitatea este cea care îți permite să îți exprimi propriile nevoi și să ți le îndeplinești, să desfășori  comunicarea cu ceilalți într-un mod respectuos și eficient, să îi influențezi pe alții cu scopul de a câștiga acceptarea, acordul sau o schimbare de comportament.

De ce să te înscrii la un curs on-line de comunicare asertivă?

Unii oameni pot fi înzestrați de la natură cu această abilitate, dar cu toții putem face progrese la acest capitol. Rolul programului este să ofere șansa de a înțelege asertivitatea, dar și de a exersa abilitățile de comunicare asertivă sau de a gestiona un conflict în mod asertiv.  

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Abilități de comunicare ale supraveghetorului

Curs on-line de comunicare, îmbunatățirea abilităților de comunicare în activitatea de supraveghere a subalternilor.

450 Lei
Relația cu superiorul

Cum să gestionezi relația cu superiorul tau astfel încat să devii indispensabil la locul de muncă.

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, asfel încât să rămâi competitiv.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei