Comunicare/conflict
Abilități de comunicare ale supraveghetorului

Abilități de comunicare ale supraveghetorului

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online de Abilități de comunicare ale supraveghetorului dezvoltă abilitățile de comunicare cu  scopul de a facilita transmiterea și receptarea mesajelor, în sensul unei comunicări mult mai productive la locul de muncă. Acest program te va ajuta să depășești diferite obstacole și situații dificile cu care te poți confrunta la locul de muncă, astfel încât obiectivele de lucru să fie mult mai ușor atinse. 

 
450 Lei

Comunicarea este un set complex de comportamente și interacțiuni care implică atât oferirea, cât și primirea de informații de tot felul.

Care este scopul comunicării pozitive?

În multe cazuri, începem procesul comunicării având un scop în minte și sfârșim prin ajustarea scopului în timpul procesului. De exemplu, ai putea încerca să-ți informezi colegii despre riscurile realizării unor schimbări în sistemul de lucru actual. Dacă aceștia ar continua să se comporte ca și cum asta nu ar însemna mare  lucru, ai putea să schimbi tipul de comunicare trecând la încercarea de a convinge, deoarece dorești ca ei să adopte (sau să evite) o anumită acțiune sau un anumit mod de lucru.

Este la fel de important să știi ceea ce vrei, dar și ceea ce nu vrei. 

De ce să te înscrii la un curs on-line de comunicare?

Unii oameni pot fi înzestrați de la natură cu această abilitate, dar cu toții putem să facem progrese la acest capitol. Acesta este și rolul programului – să ofere șansă de a exersa abilitățile de comunicare, parcurgând mai întâi conceptele teoretice, prezentate într-o manieră concisă, și mai apoi aplicând aspectele teoretice în numeroase studii de caz și exemple din viață reală.

La finalul cursului vei fi capabil să:

•  identifici caracteristicile comportamentului asertiv și să le apici în interacțiunile cu ceilalți.

•  ceri direct ceea ce dorești, fără să fii agresiv.

•  abordezi eficient comportamentele dificile.

•  realizezi compromisuri echitabile cu subalternii și colegii.

•  menții responsabili pe ceilalți.

•  gestionezi conflicte pentru a obține rezultate productive.

•  te confrunți eficient cu persoanele dificile.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

 Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Provocările supraveghetorului

Cele mai dure provocări cu care se confruntă un leader și cum pot fi depașite cu succes.

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, asfel încât să rămâi competitiv.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

450 Lei