Dezvoltare personală
Abilități de gândire critică

Abilități de gândire critică

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online de Abilități de gândire critică te ajută să descoperi mecanismele gândirii critice și să eviți blocajele. În final, vei fi capabil să gândești într-o manieră creativă și independența, să iei decizii mai bune în mod sistematic prin mecanismul de rezolvare de probleme, să identifici  valoarea ideilor și să tragi concluzii bine argumentate. 

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Profesional, trăim într-un mediu alert, în care, de cele mai multe ori, trebuie să luăm decizii eficiente și fără să stăm prea mult pe gânduri. De aceea, a devenit extrem de important pentru angajații de pretutindeni  să aibă abilitatea de a gândi critic. Atunci când angajații excelează la acest capitol, ei au capacitatea de a evalua o problema din toate unghiurile posibile și de a găși soluția cea mai bună într-un mod încrezător și calm.

Cei cu funcții de conducere evidențiază insistent nevoia prezenței acestei abilități, atât în rândul angajaților deja existenți, cât și la cei noi. Într-un studiu dedicat AMA (Asociația  Managementului American), 2.115 de manageri au fost rugați să evalueze importantă abilităților critice. 72% dintre aceștia au fost de părere că succesul angajaților lor este datorat, în mare parte, acestor abilități de gândire critică. Întrebați dacă organizațiile lor evaluează gândirea critică atunci când angajează personal, 76% dintre ei au răspuns: “da”.

De ce este importantă gândirea critică?

Gândirea critică este foarte importantă pentru bună judecată cotidiană, contrastand cu gândirea emoțională, prin exersarea abilităților logice. Procesul de gândire critică antrenează disponibilitatea pentru dialog, capacitatea de a face observații, de a identifica și recunoaște problemele , de cântări faptele și dovezile și de a emite opinii în relație cu rezultatele reflecției.

La finalul cursului vei fi capabil să:

• definești gândirea critică. 

• identifici și folosești caracteristicile gândirii critice.

• recunoști și să eviți greșelile de gândire critică.

• identifici presupuneri.

• evaluezi informația cu acuratețe și în întregime. 

• faci diferența între fapte și opinii.

• utilizezi gândirea critică în situații profesionale. 

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricand, indiferent de locatie, in ritmul propriu de asimilare a informatiilor, avand posibilitatea pe toata durata cursului, de a relua informatiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri in domeniu, dar si de asistenta tehnica pentru utilizarea platformei.

Certificatul obtinut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

 Înscriere la curs

Pentru a te înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Limba engleză simplu și repede

Învață simplu și repede Limba Engleză, manual, ghid de conversație și dicționar, CD-uri audio. Certificare a competențelor lingvistice!

450 Lei
Abilități aplicate de gândire critică

Dezvoltarea abilităților ce țin de gândirea rațională, reflexivă, axată pe procesul decizional.

450 Lei
Gestionarea timpului

Tehnici aplicate de eficientizare a timpului, o abordare personalizată a gestionării timpului

450 Lei
Interviuri comportamentale

Interviuri comportamentale - cum să angajezi candidatul potrivit, o abordare bazată pe studiu practic și analize de caz

450 Lei
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

450 Lei
Relația cu superiorul

Cum să gestionezi relația cu superiorul tau astfel încat să devii indispensabil la locul de muncă.

450 Lei