Comunicare/conflict
Abilități eficiente de ascultare

Abilități eficiente de ascultare

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online de Abilități eficiente de ascultare dezvoltă abilitățile de comunicare în sensul învățării ascultării. Acest curs are rolul de a te învața să identifici barierele de ascultare pentru a putea lua în considerație cu adevărat ceea ce ți se spune și să implementezi etapele de ascultare activă. O să poți să descoperi mesaje ascunse,situații emoționale. În cele din urmă, vei ști cum să faci în așa fel încât să ai parte de mai multă informație pentru a-ți spori productivitatea și munca în echipă.

 

 
250 Lei

Care este scopul ascultării?

Ascultăm că să putem învața, înțelege, conecta, și bucura. Ascultarea îți asigură o gamă largă de beneficii și avantaje. Ascultarea ajută la construirea de relații, creșterea productivității, rezolvarea problemelor, îmbunătățirea capacității noastre de a influența,  convinge sau de negociere, ne permite să evităm sau să minimalizăm conflictele și neînțelegerile.

De ce să te înscrii la un curs on-line de comunicare?

Unii oameni pot fi înzestrați de la natură cu această abilitate, dar cu toții putem să facem progrese la acest capitol. Acesta este și rolul programului – să ofere șansă de a exersa abilitățile de comunicare, parcurgând mai întâi conceptele teoretice, prezentate într-o manieră concisă, și mai apoi aplicând aspectele teoretice în numeroase studii de caz și exemple din viață reală.

La finalul cursului vei fi capabil să:

           descrii importanța ascultării.

•     identifici barierele ascultării corecte.

•     implementezi pașii ascultării active.

•     descoperi mesajele ascunse.

•     asculti în timpul situațiilor emoționale.

•     mărești fluxul de informații pentru sporirea productivității și a lucrului în echipă.

 Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Relația cu superiorul

Cum să gestionezi relația cu superiorul tau astfel încat să devii indispensabil la locul de muncă.

250 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

250 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, asfel încât să rămâi competitiv.

250 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei
Ședințele - cum să le faci mai productive

O nouă perspectivă asupra ședințelor, cum să le faci mai productive, astfel încât compania sa nu mai irosească resurse financiare.

250 Lei