Dezvoltarea profesională a angajaților
Adaptarea stilului de leadership

Adaptarea stilului de leadership

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online Adaptarea stilului de leadership vine în întâmpinarea așteptărilor tuturor managerilor și nu numai, preocupați de identificarea sau îmbunătățirea stilului de a conduce, în scopul eficientizării rezultatelor propriilor colegi sau subalterni. 

 
450 Lei

Cum sa fii tu liderul la locul de muncă?

În multe cazuri, managerul nu este și liderul pentru subalternii săi. Se poate întâmpla că mai presus de titulatura unui post de conducere, să se afle un alt coleg mult mai apreciat și respectat de ceilalți, și care în ciuda eforturilor managerului de a se impune, reușește întotdeauna să obțină aprobarea celorlalți, dar și cooperarea acestora în atingerea obiectivelor de lucru. Acesta este liderul. 

De ce să te înscrii la un curs on-line de leadership?

Se poate spune că leadershipul este o artă care se învață. Și tu poți deveni șeful apreciat și respectat. 

Există anumite tehnici care pot fi învățate și mai apoi puse în practică la locul de muncă. Rolul programului este de a te ajuta să identifici cel mai potrivit stil de conducere, și modul în care poate fi adaptat în funcție de specificul colectivului. Conceptele teoretice sunt prezentate într-o manieră concisă, aplicate mai apoi în numeroase studii de caz și exemple din viață reală.

La finalul cursului vei fi capabil să:

• identifici calitățile unui lider eficace.

• treci de la mentalitatea de productivitate individuală la a influența pe alții.

• recunoști diferentele dintre stilurile fiecaruia și să te comporți ca atare.

• creezi conexiuni utilizând limbajul verbal și non verbal.

• ții sedințe individuale eficace

• oferi feedback pozitiv și negativ către diferite stiluri de oameni

• dezvolți abordări individuale de motivare a angajaților.

• să facilitezi eficient o sedință.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

Background photo created by pressfoto - www.freepik.com

Cursuri similare

Femeia Lider - Depășirea obstacolelor și a prejudecăților

Femeia Lider - Depășirea obstacolelor și a prejudecăților, cum să construiești echipe puternice cu sprijinul femeilor aflate la conducere

450 Lei
Managementul se învață

Managementul se învață - tehnici și instrumente pentru un manager începător, cum să controlezi cu succes personalul și proiectele.

450 Lei
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

450 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

450 Lei
Provocările supraveghetorului

Cele mai dure provocări cu care se confruntă un leader și cum pot fi depașite cu succes.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei