Comunicare/conflict
Arta de a-i influența pe alții

Arta de a-i influența pe alții

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online Arta de a-i influența pe alții este util tuturor celor care doresc să-și dezvolte sau îmbunătățească abilitățile de exercitare a influenței și persuasiunii asupra celorlalți, atât de importante în diferite situații de tipul negocierilor, ședințelor, dezbaterilor sau în orice alte situații în care este necesar să manifestăm putere de convingere în atingerea diferitelor scopuri.

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Cu siguranță ai fost pus măcar odată în situația de a-ți exercită puterea de influență asupra colegilor, șefilor, sau clienților pentru atingerea unui scop foarte important pentru succesul tău la locul de muncă. Succesul depinde foarte mult de modul în care reușești să determini auditoriul să se răzgândească fără resentimente.

Cum să fii influent la locul de muncă?

De multe ori, influențarea este o parte necesară acțiunilor specifice afacerii sau funcției pe care o deții.

A fi influent presupune abilitatea de a câștiga auditoriul de partea ta prin modul în care gândești, astfel încât rezultatul să fie influențat în favoarea ta, iar scopul dezbaterii să fie atins.

De ce să te înscrii la acest curs on-line de comunicare?

Acest program te va ajuta să înțelegi natura influenței și a persuasiunii, oferindu-ți modalități pentru a avea succes în ceea ce întreprinzi.

La finalul cursului vei fi capabil să:

• indentifici principiile influenței și persuasiunii.

• cunoști abilitațile de care ai nevoie pentru a face conexiuni și a construi legaturi stabile.

• recunoști diferențele în ceea ce privește stilurile de comunicare.

• identifici modalități de a-ți adapta stilul de comunicare pentru a-ți spori influența asupra celorlalți.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat. 

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni". 

Cursuri similare

Discuții de coaching

Discuții de coaching – cum să gestionezi discuțiile de coaching pentru îmbunătățirea performanțelor angajaților tăi

450 Lei
Femeia Lider - Depășirea obstacolelor și a prejudecăților

Femeia Lider - Depășirea obstacolelor și a prejudecăților, cum să construiești echipe puternice cu sprijinul femeilor aflate la conducere

450 Lei
Informații financiare

Află cum poți interpreta corect instrumentele financiare pentru a lua cele mai inspirate decizii pentru business-ul tău.

450 Lei
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

450 Lei
Rețele de socializare la locul de muncă

Află cum să eviți riscurile utilizării retelelor social media la locul de muncă, construindu-ți cea mai sigură politică.

450 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

450 Lei