Dezvoltarea profesională a angajaților
Atitudinea proactivă

Atitudinea proactivă

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online Atitudinea proactivă te va ajuta să adopți comportamentul și modul de gândire al angajatului orientat către succes, prin îmbunaătățirea atitudinii proactive, a creativității la locul de muncă, dar și prin creșterea încrederii în forțele proprii. 

 
450 Lei

Oamenii care duc la bun sfârșit în mod eficient sarcinile de serviciu sunt cei proactivi, cei care nu reprezintă o problemă, ci soluțiile problemelor, cei care exploatează inițiativa și fac tot ceea ce este necesar, în mod conșistent și  principial pentru a-și realiza sarcinile.” —Stephen R. Covey

Conform unui studiu al lui Dan Schawbel în colaborare cu American Express, 73% dintre manageri își doresc angajați care caută constant moduri de perfecționare a companiei sau profită de oportunități. S-a demonstrat faptul că cei mai valoroși angajați ai unei companii, sunt cei care manifestă inițiativa acționează, în loc să reacționezeEi duc la îndeplinire sarcini fără să li se spunăidentifică oportunități și le exploatează, rezistă în față obstacolelor.

Inițiativa aduce beneficii atât companiei, cât și angajațilorCei care manifestă inițiativa acumulează experiență și informație care  le pot asigura promovarea și le pot propulsa carieră. Angajații care manifestă inițiativa reflectă o cultură proactivăOrganizatia în care activează este mai puțin probabil să devină un  “dinozaur” cu o atitudine de tipul: “noi întotdeauna facem asta în acest fel. Inițiativa angajaților poate face diferența în multe feluri, de la mărirea satisfacției clienților, până la inovația în domeniul produselor, sau abilități mai performante de rezolvare a problemelor.

Acest curs vizează manifestarea inițiativei la un nivel mult mai larg de abordare    rezolvarea problemelor și exploatarea oportunităților care presupun o investiție substanțială de energie și efort pentru a obține schimbarea largă și pe termen lung.

La finalul cursului vei fi capabil:

      Să gasești oportunități de a manifesta initiativa prin anticiparea unei nevoi.

      Să organizezi cercetarea și să obții informații pentru dezvoltarea ideii tale.

      Să prezinți ideea cu încredere și să obții aprobarea necesară.

      Să pui în aplicare ideea cu pași clari de acțiune.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Implicarea angajaților

Implicarea angajaților- ghid pentru manageri în a le obține și susține angajamentul la locul de muncă.

450 Lei
Încrederea în cadrul organizațiilor

Creșterea încrederii la nivel organizațional, cum să ai angajați și o organizație de încredere.

450 Lei
Obiceiuri productive la locul de muncă

Obiceiuri productive la locul de muncă- dezvoltarea obiceiurilor la locul de muncă pentru creșterea productivității reale.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, asfel încât să rămâi competitiv.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

450 Lei
Ședințele - cum să le faci mai productive

O nouă perspectivă asupra ședințelor, cum să le faci mai productive, astfel încât compania sa nu mai irosească resurse financiare.

450 Lei