Marketing/ Vânzări
Atragerea clienților pe termen lung

Atragerea clienților pe termen lung

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Atragerea clienților pe termen lung

Cursul online permite dezvoltarea abilităților necesare procesului de implementare a produsului și de dezvoltare a unei strategii menite să atragă cât mai mulți clienți permanenți.

 
450 Lei

De ce să urmezi un curs on-line de vânzari?

Să începem prin a vedea unde ne poziționăm în procesul de vânzare. Până acum, ai petrecut timp pentru prospectare și anticipare și te-ai întâlnit cu clientul față în față. Ai deschis call centerul și te-ai poziționat ca expert. Ai pus apoi întrebări și ai ascultat pentru a înțelege care sunt nevoile. Ai venit după aceea cu o soluție. Ai depășit obiecțiile și ai făcut vânzarea. În acest moment ești în poziția de a continua să clădești și să cultivi relația.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:

  • explici procesul de implementare a produsului și să planifici atragerea clienților pe termen lung.
  • să descrii cum să dezvolți relații puternice, mutual benefice, cu clienții tăi.
  • discuți despre tehnici eficiente pentru clădirea relațiilor cu clienții.
  • identifici strategii pentru capitalizarea relației cu clienții.
  • înțelegi logica și argumentarea logică.

 

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

 

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Cursuri similare

 Elemente esențiale în vânzări: Cum să întrebi și cum să asculți

Un curs aplicat cu privire la tehnicile de ascultare activă, află cum să identifici așteptările clientului pentru a oferi soluția potrivită

450 Lei
Cum să pui ideile în practică – de la creativitate la inovație

Cum să pui ideile în practică – de la creativitate la inovație, cum să obții inovație în echipa ta, prin exploatarea creativității.

450 Lei
Discuții de coaching

Discuții de coaching – cum să gestionezi discuțiile de coaching pentru îmbunătățirea performanțelor angajaților tăi

450 Lei
Elemente esențiale în vânzări: finalizarea vânzării

Un ghid practic în care vei afla cum să închei cu succes vânzarea, oferind soluțiile potrivite la obiecțiile clienților tăi.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

450 Lei