Dezvoltarea profesională a angajaților
Chimia grupului

Chimia grupului

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online Chimia grupului se adresează tuturor managerilor sau angajatorilor care doresc să aibă o echipa puternică, care să asigure succesul companiei prin performanțele acesteia.

 
450 Lei

Chimia grupului ușor de recunoscut, dar poate fi greu de definit.

In 2012, The Today Show a eliminat-o pe Ann Curry din echipa de realizatoriMulte surse au atribuit cauza eliminării unei chimii negative” între ea și Matt Lauer. Puțin după aceeaaudiența The Today Show a scăzutin timp ce competitorul lor, Good Morning America, a cunoscut o creștere a audiențeiPrintr-o coincidențăechipa Good Morning America părea să se simtă mai bine împreună mulți ar spune că aveau o chimie bună.

Dar ce înseamnă totuși aceasta chimie?

Oamenii folosesc cuvântul “chimie” pentru a descrie un efect intangibil dar pozitiv în performanța echipei. Despre ce este vorba? Chimia poate servi că bază pentru înțelegerea dezvoltării și performanței echipei. Alegerea membrilor echipei este similară alegerii elementelor pentru un  experiment chimic  ei reprezintă elementele de bazain construirea echipeiArmonizarea membrilor impreuna in direcția corectă stimularea punctelor forte  este asemenea realizării echilibrului într-o ecuație chimicăUrmărirea modului în care membrii interacționează este similară cu observarea interacțiunilor chimice, iar măsurarea rezultatelor echipei seamănă cu analiza rezultatelor unui experiment chimic.

Echipele care manifesta următoarele caracteristici sunt mult mai probabil susceptibile sa aibă chimie:

- Seturi de abilități și stiluri de personalitate diverse și complementare

- Înțelegerea clară a rolurilor, responsabilităților și așteptărilor, care duc la cea mai    buna utilizare a punctelor forte ale membrilor

- Încredere și respect reciproce, canale clare și deschise de comunicare și abilitatea    de a aborda conflictul într-o manieră pozitiva

- Angajament față de echipă, combinat cu responsabilitatea individuală pentru       rezultate

- Un lider care împinge echipa inainte

Cum te poate ajuta un curs on-line despre Chimia grupului?

   Vei ințelege cum să alegi membrii echipei pentru a crea o echipainalt performantă.

   Vei sti cum sa impulsionezi punctele forte ale membrilor ehipei pentru maximizarea performantei acesteia.

       Vei reuși să pui in aplicare strategii de promovare a interacțiunilor pozitive.

       Vei evalua  procesele și rezultatele echipei.

       Vei recunoaște responsabilitățile unui lider de echipă.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații

Dezvoltarea relațiilor directe cu angajații – cum să-ți creezi o strategie eficientă de dezvoltare profesională a angajaților.

450 Lei
 
Excelența echipei - secretul performanței

Excelența echipei - secretul performanței – tehnici de construire a unei echipe de lucru performante

450 Lei
Încrederea în cadrul organizațiilor

Creșterea încrederii la nivel organizațional, cum să ai angajați și o organizație de încredere.

450 Lei
Legea reciprocității - cum să creați un loc de muncă respectabil

Legea reciprocității - cum să creați un loc de muncă respectabil, de la respectul de sine la respectul între colegi

450 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
Ședințele - cum să le faci mai productive

O nouă perspectivă asupra ședințelor, cum să le faci mai productive, astfel încât compania sa nu mai irosească resurse financiare.

450 Lei