Marketing/ Vânzări
Coaching pentru performanță în vânzări

Coaching pentru performanță în vânzări

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online de coaching în vânzări te va ajuta să devii un profesionist în consilierea și îndrumarea angajaților, în vederea creșterii productivității și a rezultatelor în vânzări. Te va ajuta să gestionezi problemele care interferează cu relațiile de muncă și productivitate. A-i îndrumă pe alții ar putea să te ajute să îți atingi mai ușor propriile țeluri și să te facă mai valoros pentru organizație.

 
250 Lei

Ce este COACHING-UL?

Coach-ii lucrează cu angajații unu-la-unu pe baza unei colaborări în timp, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească performanțele, dezvolte abilități existente și altele noi și să-și identifice și rezolve probleme de performanță care pot interfera cu abilitatea în munca de vânzări. Coachingul poate fi informal, pe loc, sau un program planificat și structurat îndeaproape.

Oportunități de coaching.

Când e cel mai bine să antrenezi un angajat? Are sens să faci asta pe parcursul procesului de vânzare. Când observi o oportunitate să adaugi valoare şi să imbunătățeşti productivitatea, atunci a sosit timpul pentru o discuție pe tema coachingului.

Se poate începe procesul de coaching în legătură cu oportunitățile strategice devreme în procesul de vânzare. Mai târziu în cadrul procesului, coachingul se va concentra pe planificare tactică.

De ce să urmezi un curs on-line de coaching în vânzări?

Coaching este o metodă eficientă de îmbunătățire a performanței în vânzări. În anumite situații, sprijinirea angajaților în atingerea capacităților maxime și a performanței poate crea dificultăți. Poți fi un profesionist în domeniul tău de expertiză, însă îndrumarea angajaților, precum și modul de consiliere, de gestionare a problemelor, poate reprezenta  o provocare chiar și pentru tine. 

 La sfârșitul acestui curs vei putea să:

       definești coachingul în cadru profesional.

       explici importanța unui coaching și feedback eficient.

       îți identifici punctele tari și cele slabe.

       descrii obstacolele coachingului.

       demonstrezi cum să folosești modelul de coaching.

       descrii bunele practici pentru a da feedback.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Arta de a-i influența pe alții

Curs on-line de comunicare, cum să ai succes la locul de muncă prin persuasiune și influență asupra celorlalți.

250 Lei
Elemente esențiale în vânzări: Începutul tranzacției

Un ghid practic în care vei afla cum să pornești o tranzacție într-un cadru oportun pentru garantarea succesului final.

250 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

250 Lei
NOU Reziliența psihologică

Află cum să mergi mai departe când întâmpini greutăți, antrenează-ți stima de sine în lupta contra dificultăților zilnice.

250 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei