Dezvoltarea profesională a angajaților
Coaching pentru dezvoltare

Coaching pentru dezvoltare

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Cursul online de coaching te va ajuta să-ți dezvolți abilitatea de a îndruma (de a fi coach), în vederea creșterii angajamentului și a nivelului de dedicare ale angajaților. Te va ajuta să gestionezi problemele care interferează cu relațiile de muncă și productivitate. A-i îndruma pe alții ar putea să te ajute să iți atingi mai ușor propriile țeluri și să te facă mai valoros pentru organizație.

 
450 Lei

Ce este COACHING-UL?

Coach-îi lucrează cu angajații unu-la-unu pe baza unei colaborări în timp, pentru a-i ajută să-și îmbunătățească performanțele, dezvolte abilități existente și altele noi și să-și identifice și rezolve probleme de performanță care pot interfera cu abilitatea în calitatea muncii pe care o prestează. Coachingul poate fi informal, pe loc, sau un program planificat și structurat îndeaproape. Adesea, este o combinație. Oamenii confundă adesea strategiile de dezvoltare cu coachingul.

Pentru a rămâne competitive, companiile trebuie să-și păstreze angajații valoroși, să abordeze problemele care intervin în productivitate și să ajute angajații să-și atingă potențialul maxim.

Dar tradițională metodă  ”comandă și controlează” de gestionare a angajaților s-a dovedit a fi mai puțin eficientă decât implicarea oamenilor în propria lor dezvoltare - și cea mai bună metodă de  a face asta e de a-i ghida spre îmbunătățire.

 La sfârșitul acestui curs vei putea să:

       înțelegi diferențele dintre coaching și alte strategii de dezvoltare

       recunoști elementele cheie ale unei relații de coaching de succes

       înțelegi procesul și cum să aplici fiecare etapă

       identifici provocările comune pentru a avea succes

       folosești strategii eficiente pentru gestionarea provocărilor

       stabilești și menții o relație de coaching de succes cu un angajat.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

450 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

450 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

450 Lei
Obiceiuri productive la locul de muncă

Obiceiuri productive la locul de muncă- dezvoltarea obiceiurilor la locul de muncă pentru creșterea productivității reale.

450 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

450 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

450 Lei