Dezvoltarea profesională a angajaților
Colaborarea competentă

Colaborarea competentă

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Acest curs te va ajuta să înțelegi când colaborarea este o abordare eficientă și benefică pentru un proiect – și când nu este stabilești și să comunici membrilor grupului așteptările, pentru a asigura o colaborare de succes, să recunoști atitudinile și comportamentele necesare unei bune colaborărisă pui în aplicare strategii de comunicare care să favorizeze colaborarea și să le eviți pe cele care o împiedică.

 
450 Lei

Ce înseamnă colaborarea în cadrul echipei?

Cu toții avem o idee intuitivă despre ce este colaborarea și știm că ea implică munca împreună cu alții. În acest program, vom defini colaborarea că ”munca împreună cu ceilalți pentru atingerea unui scop comun”. Accentul se va pune pe dezvoltarea unui proces  care poate fi mai simplu, sau mai complex, în funcție de situație  pentru a asigura atingerea scopului comun.

Programul se va concentra în primul rând pe colaborarea în cadrul anumitor proiecte. Cu toate acestea, informația este relevanță, în aceeași măsură, pentru orice tip de  interacțiune cotidiană  pentru atingerea unui scop comun.

Nevoia de colaborare.

În majoritatea organizațiilor, colaborarea devine din ce în ce mai importantăPe lânga faptul că este benefică, ea este adesea necesară. În climatul de muncă actual, colaborarea permite angajaților:

Sa indeplineasca solicitarile locului de munca.  Angajatilor li se solicita sa realizeze mult, cu resurse minime, iar munca in colaborare poate duce la rezultate mai eficiente.

Să depășească barierele geograficeCompaniile au adesea filiale naționale și internaționale, afiliați sau distribuitori.  Mulți angajați sunt puși în situația de a lucra cu cei din alte zone, pentru a-și îndeplini îndatoririle de serviciu.

Să-și satisfacă nevoia umană de apartenențaColaborarea permite oamenilor să simtă că aportul lor este semnificativ și valorizat.

Beneficiile cursului on-line.

Colaborarea eficientă implică mult mai mult decât doar muncă cot la cotEste un proces care presupune atitudinicompetențe  și practici care se pot învața și îmbunătăți iar stapânirea lor, nu doar îți va face muncă mai ușoarăci te va ajuta să devii un profesionist mai bun. Lucrând bine cu ceilalți pentru atingerea unui scop comun, vei deveni un membru al echipei prețuit și o resursă valoroasă și îți vei maximiza valoarea în organizație. 

Acest program se va concentra pe modul în care se poate construi și pune în aplicare un proces de colaborare eficientă, astfel încât munca împreună cu ceilalți să devină o experiență productivă și plăcută.

 La sfârșitul acestui curs vei putea să:

       întelegi când colaborarea este o abordare eficientă și benefică pentru un proiect – și când nu este.

       stabilești și să comunici membrilor grupului așteptările, pentru a asigura o colaborare de succes.

       recunoști atitudinile și comportamentele necesare unei bune colaborări.

       pui în aplicare strategii de comunicare care să favorizeze colaborarea și să le eviți pe cele care o impiedică.

       îți construiești reteaua astfel încât sa îți sporesti abilitățile de colaborare.

       identifici comportamentele necooperante și să aplici strategii de gestionare eficientă a lor.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Relația cu superiorul

Cum să gestionezi relația cu superiorul tau astfel încat să devii indispensabil la locul de muncă.

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
NOU Reziliența psihologică

Află cum să mergi mai departe când întâmpini greutăți, antrenează-ți stima de sine în lupta contra dificultăților zilnice.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, asfel încât să rămâi competitiv.

450 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

450 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

450 Lei