Dezvoltarea profesională a angajaților
Conștientizarea diversității - climatul la locul de muncă

Conștientizarea diversității - climatul la locul de muncă

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line practic Conștientizarea diversității - climatul la locul de muncă

Acest curs te va ajuta să înțelegi modurile subtile de manifestare a prejudecăților, identifici cazurile depreciative la adresa altora prin comportamente mici, subconștiente, stabilești un cadru pentru a crește includerea la nivel organizațional, recunoști modalități variate de a transmite respect, faci față unui conflict productiv și respectuosconduci prin puterea exemplului personal și să fii parte din soluție.

 
450 Lei

Care este, de fapt, sursa tratamentelor nedrepte și neînțelegerilor dintre angajații unei organizații?

Programele clasice de conștientizare a diversității au avut femeile și minoritățile în prim plan. Totuși, neînțelegerile pot apărea și din alte cauze: vârsta, orientare sexuală, credințe religioase, abilități fizice, educație, faptul că o persoană are sau nu copii, a fi inginer față de a fi reprezentant în vânzari. Aceste cauze îi determină pe mulți să facă presupuneri nefondate, să creeze dezbinare, în alte cuvinte: să se comporte nedrept cu ceilalți. 

Scopul conștientizării diversității este de a încuraja un climat bazat pe incluziune la locul de muncă.

Beneficiile cursului on-line.

Cum statisticile arată că forța de muncă este din ce în ce mai variată ca gen, vârstă, religie, etnie etc., organizațiile trebuie să dezvolte politici de integrare a diferitelor categorii de angajați. Acestea vor conduce la dezvoltarea unui climat de muncă benefic atingerii potențialului maxim de performanță. 

Cursul îți va deveni un sprijin practic în înțelegerea diversității indivizilor și te va ajuta să stabilești cea mai eficientă strategie în crearea unui climat pozitiv la locul de muncă. 

Curs practic, exemple concrete și studii aplicate te vor ajuta concret să înveți cum să gestionezi adecvat diferențele între angajați, pentru a crea un mediu organizațional pozitiv în care fiecare angajat se simte valoros și valorizat, simte că talentul său este utilizat la maximum în atingerea obiectivelor organizației. În situația în care există o diversitate de opinii, comportamente, decizii, organizația trebuie să știe cum să le gestioneze în avantajul sau.

  La sfârșitul acestui curs vei putea să:

       întelegi modurile subtile de manifestare a prejudecăților.

       identifici cazurile depreciative la adresa altora prin comportamente mici, subconștiente.

       stabilești un cadru pentru a crește includerea la nivel organizațional.

       recunoști modalități variate de a transmite respect.

       faci față unui conflict productiv și respectuos.

       conduci prin puterea exemplului personal și să fii parte din soluție.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

 

Cursuri similare

Implicarea angajaților

Implicarea angajaților- ghid pentru manageri în a le obține și susține angajamentul la locul de muncă.

450 Lei
Inducția - cum să susții adaptarea noilor angajați

Inducția - cum să susții adaptarea noilor angajați pentru reducerea timpului de acomodare și creșterea productivității imediate

450 Lei
NOU Norme de conduită în afaceri

Norme de conduită în afaceri- ce sunt normele de conduită și de ce ar trebui să ții cont de ele.

450 Lei
Obiceiuri productive la locul de muncă

Obiceiuri productive la locul de muncă- dezvoltarea obiceiurilor la locul de muncă pentru creșterea productivității reale.

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
NOU Reziliența psihologică

Află cum să mergi mai departe când întâmpini greutăți, antrenează-ți stima de sine în lupta contra dificultăților zilnice.

450 Lei