Finanțe/Contabilitate
Contabilitate generală

Contabilitate generală

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line de Contabilitate generală

Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să se inițieze în contabilitate, oferind participanților posibilitatea dezvoltării abilităților și competențelor specifice domeniului financiar. Fiind structurat conform programei analitice a disciplinei de Contabilitate, cursul tratează într-o ordine logică, explicită și accesibilă obiectul și metoda contabilității, structurile patrimoniale, principiile metodei – bilanț, documentație, evaluare, cont, dublă înregistrare, balanță de verificare, inventarierea.

Acest curs își propune să ofere modalitățile cele mai eficiente pentru înțelegerea și aprofundarea tuturor problemelor de contabilitate, să le formeze o gândire contabilă logică, independentă și deprinderi necesare pentru producția și utilizare informației contabile în activitatea unitățiii patrimoniale.


 
250 Lei

Curs on-line de Contabilitate generală, un curs complex pentru o profesie de viitor!

Contabilul este persoana care își desfășoară activitatea în compartimentul financiar-contabil al oricărei unități publice sau private și acoperă parțial sau în totalitate activitățile acestuia. Prezentul standard ocupațional descrie unitățile de competență ale contabilului care nu este autorizat sau expert contabil conform legii dar care, în cazul organizațiilor cu cifra de afaceri sub plafonul stabilit prin lege, poate să desfășoare toate activitățile financiar-contabile, fără asumarea răspunderii, aceasta revenindu-i administratorului. Această ocupație se aplică și contabililor care lucrează în unități ce au organizat un departament financiar-contabil, condus de către un contabil-șef sau director economic, care are studii economice superioare. Competențele contabilului din prezentul standard nu se suprapun competențelor Contabilului Autorizat sau Expertului Contabil, care își asumă prin semnătură și parafa conducerea contabilității.

 De ce să te înscrii la cursul on-line de Contabilitate?

Pentru că te va ajuta să te familiarizezi mai ușor cu operațiile și documentele contabile.

Pentru că facilitează asimilarea terminologiei specifice.

Pentru că vei cunoaște impactul operațiunilor contabile asupra patrimoniului firmei.

Pentru că vei învața să identifici diferite tipuri de erori contabile și modalitatea de remediere a acestora.

Pentru că vei învața să utilizezi un program de contabilitate generală.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Cursuri similare

Gestionarea timpului

Tehnici aplicate de eficientizare a timpului, o abordare personalizată a gestionării timpului

250 Lei
Informații financiare

Află cum poți interpreta corect instrumentele financiare pentru a lua cele mai inspirate decizii pentru business-ul tău.

250 Lei
Inteligența culturală

Curs on-line aplicat, dobândirea abilităților de relaționare la locul de muncă în contextul diversității culturale

250 Lei
Inteligență emoțională

Inteligenta emotionala - o metoda demonstrata stiintific pentru dezvoltarea unor abilitati de succes

250 Lei
Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii- cum să gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei.

250 Lei
NOU Rezolvarea problemelor în mod creativ - Aplicații

Cum să depășești problemele la locul de muncă, într-un mod creativ și inovator, punerea teoriei în practică.

250 Lei