Comunicare/conflict
Controlul conflictului la locul de muncă

Controlul conflictului la locul de muncă

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs online practic Controlul conflictului la locul de muncă.

Majoritatea oamenilor au fost implicați, într-o formă sau altă, în conflicte la locul de muncă, amploarea lor variind de la simple dezacorduri, la neînțelegeri explozive.

Acest program îți va arată cum să să preiei controlul asupra conflictului, cum  să creezi un mediu de lucru pozitiv, în care conflictul este gestionat cu maturitate și în mod cooperantPrin identificarea sursei conflictului și aplicarea unor strategii  de rezolvare eficiente, vei învață cum să tratezi cu succes conflictul și chiar să previi apariția conflictelor inutile.

 

 

Completati acest formular si veti primi prin email link-ul pentru a testa acest curs.

* Campuri obligatorii.

450 Lei

Conflictele nerezolvate reprezintă cel mai mare cost reductibil în multe companii, totuși el rămâne în mare măsură neidentificat.”

                                   —Daniel Dana, autor al lucrării Rezolvarea Conflictului 

Conflictul la locul de muncă.

Când te gândești la locul tău de muncă, conflictul nu este, probabil  să sperăm  primul lucru care îți vine în minte. Dar te-ai surprins vreodată plângându-te că ai de-a face cu un coleg care este, în mod special, încăpățânat sau autoritar? Sau, poate, rememorând o întâlnire cu superiorul tău care te-a lăsat cu un sentiment de frustrare? Majoritatea oamenilor au fost implicați, într-o formă sau altă, în conflicte la locul de muncă, amploarea lor variind de la simple dezacorduri, la neînțelegeri explozive. Conflictele declanșate din cauza unor valori diferite sunt adesea cele mai dificil de rezolvat, dar, în general, conflictele sunt mult mai susceptibile să genereze rezultate pozitive, atunci când ambele părți au o minte deschisă și comunica liber una cu altă pentru a dezvoltă soluții care satisfac în aceeași măsură interesele ambelor părți  cu alte cuvinte, atunci când ele cooperează.

Curs practic, exemple concrete și studii aplicate. Beneficiile cursului on-line.

De ce unele conflicte generează rezultate negative, iar altele generează rezultate pozitive? Conflictele declanșate din cauza unor valori diferite sunt adesea cel mai dificil de rezolvat, dar, în general, conflictele sunt mult mai susceptibile să genereze rezultate pozitive, atunci când ambele părți au o minte deschisă și comunica liber una cu altă pentru a dezvoltă soluții care satisfac în aceeași măsură interesele ambelor părți  cu alte cuvinte, atunci când ele cooperează.

De aceea acest program reprezintă un sprijin practic în înțelegerea conflictului, a cauzelor acestuia și te va ajută să identifici cea mai eficientă cale de comunicare în scopul cooperării și oferirii de soluții de interes pentru ambele părți.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:

       identifici strategiile tale preferate de gestionare a conflictului.

       înțelegi dezavantajele caracteristice ale fiecărei abordări tipice a conflictului.

       recunoști diversele surse de conflict care apar cel mai adesea la locul de muncă.

       implementezi strategii de rezolvare eficientă a conflictelor potrivite fiecărei surse în parte.

       practici comportamente care să minimizeze tensiunea și conflictul.

       abordezi proactiv temele înainte că ele să escaladeze în probleme.

 

Despre cursul online

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “Mă înscriu la curs”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Cursuri similare

Inteligența culturală

Curs on-line aplicat, dobândirea abilităților de relaționare la locul de muncă în contextul diversității culturale

450 Lei
Managementul se învață

Managementul se învață - tehnici și instrumente pentru un manager începător, cum să controlezi cu succes personalul și proiectele.

450 Lei
Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii- cum să gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei.

450 Lei
Prioritizarea sarcinilor

Cum se gestionează cu succes sarcinile, termenele limită și așteptările oamenilor, atât la job cât și în viața personală.

450 Lei
Relația cu superiorul

Cum să gestionezi relația cu superiorul tau astfel încat să devii indispensabil la locul de muncă.

450 Lei
NOU Reziliența psihologică

Află cum să mergi mai departe când întâmpini greutăți, antrenează-ți stima de sine în lupta contra dificultăților zilnice.

450 Lei