Dezvoltarea profesională a angajaților
Cum să devii indispensabil la locul de muncă

Cum să devii indispensabil la locul de muncă

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Locul de muncă în ziua de azi este o conglomerare internațională de ”indivizi care dețin diferite valori și orientări...”. Drept rezultat este important nu numai să fii capabil de a lua inițiativa și de a-ți asuma noi roluri la locul de muncă, dar și comunicare eficientă între departamente, indivizi, colegi, clientelă variată, la orice nivel. 

Acesta este un curs cuprinzător proiectat să te facă un angajat valoros. Te învață ce abilități trebuie să-ți adaptezi, sau chiar să adopți schimbări de situație la muncă. Vei învața cum să prosperi sub presiune și să-ți lărgeșți paleta de oportunități de carieră luând inițiativa, rezolvând problemele eficient, împărtășindu-ți cunoștințele și fiind în general o infulență pozitivă la locul de muncă.

 
450 Lei

Deși fiecare angajat are un anumit rol în funcționarea organizației, locul de de muncă din ziua de azi necesită că individul să fie gata să preia o gama largă de sarcini pentru favorizarea schimbărilor organizaționale frecvente și să rămână productiv. Flexibilitatea este o trăsătură valoroasă și cu tradiție în mediul de lucru și un element necesar în avântul tehnologic din ziua de azi. Cu aceste noi inovații, apar noi sarcini de efectuat și noi roluri de asumat - un rezultat inevitabil al creșterii globalizării și al dorinței companiilor de îmbunătățire a eficienței concomitent cu schimbările.

Curs practic, exemple concrete și studii aplicate. Beneficiile cursului on-line.

Cand te gandești la cineva care e indispensabil, la ce te gandești? Persoanele de neînlocuit vin sub toate formele, dar au anumite caracteristici în comun:

       Îșsi asumă responsabilitatea

       Dau tot ce pot pentru a-și face treaba

       Lucrează bine sub presiune

       Sunt adaptabili

       Au spirit de echipă

       Sunt înlocuibili

Acest program te va ajuta prin exemple concrete și studii de caz aplicate, să îți asumi rolul în cadrul echipei tale, să îți dezvolți anumite comportamente și deprinderi care să ofere plus valoare muncii tale, devenind astfel un angajat de neînlocuit.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       îți asumi resposabilitățile și rezultatele.

       preiei inițiativa pentru a face tot ce poți din ce se așteaptă de la tine.

       îți extinzi sfera de influență.

       lucrezi bine sub presiune.

       te adaptezi la situații schimbătoare.

       fii cineva cu care ceilalți să vrea să lucreze.

       îi ajuți pe alții să-și îmbunătățească performanțele.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urma promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a vă înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

 

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această variantă a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în campul "Mențiuni".

 

Cursuri similare

Inteligență emoțională

Inteligenta emotionala - o metoda demonstrata stiintific pentru dezvoltarea unor abilitati de succes

450 Lei
Managementul se învață

Managementul se învață - tehnici și instrumente pentru un manager începător, cum să controlezi cu succes personalul și proiectele.

450 Lei
Relația cu superiorul

Cum să gestionezi relația cu superiorul tau astfel încat să devii indispensabil la locul de muncă.

450 Lei
Dezvoltarea relațiilor benefice la locul de muncă

Cum te poate ajută în carieră clădirea relațiilor benefice la locul de muncă, cele mai practice sfaturi cu care să nu dai greș.

450 Lei
NOU Reziliența psihologică

Află cum să mergi mai departe când întâmpini greutăți, antrenează-ți stima de sine în lupta contra dificultăților zilnice.

450 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

450 Lei