Management
Cum să conduci în perioade de tranziție

Cum să conduci în perioade de tranziție

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line practic Cum să conduci în perioade de tranziție

A-i conduce pe alții în tranziție necesită o planificare minuțioasă și opțiuni inovative. Acest curs te va ajută să înțelegi mai bine ce se întâmplă cu oamenii când apare o schimbare organizațională. De asemenea, te familiarizează cu instrumentele și tehnicile pe care le poți folosi pentru a-ți eficientiza eforturile de a gestiona tranziția, în cele din urmă pregătindu-te mai bine pentru a te putea ocupă de multitudinea de schimbări care ți se vor ivi.

 
250 Lei

Siguranță este mai mult o superstitie. Nu există în natură. Evitarea pericolului nu este mai sigur pe termen lung decât expunerea directă. Viață este o aventură provocată sau nimic.

                                                                                                      —Helen Keller 

Schimbarea a venit că să rămână. Acest lucru probabil că nu e un secret pentru tine. Ani de zile am auzit că ”singură constanța e schimbarea”. Schimbarea e prezența în fiecare aștept al vieții tale și a devenit normă în toate organizațiile. Frecvența și ritmul la care liderii trebuie să le ceară angajaților să se adapteze la noi sisteme și inițiative continuă să se accelereze.

Cuvântul ”criză” în limba chineză este compus din două caractere: una reprezintă pericolul și cealaltă oportunitatea. Schimbarea are aceleași conotații pozitive și negative. Poate fi antagonistica, nedorită și puerilă; sau poate fi plăcută, binevenită și captivantă. Este treaba liderului de a identifica prospectele pozitive și a le comunica  oportunitatea pe care schimbarea o impune asupra organizației.

 

Curs practic, exemple concrete și studii aplicate. Beneficiile cursului on-line.

Schimbarea eșuează mai des decât reușește. Deși cauzele principale variază, sunt câteva motive des întâlnite:

       Nu e clară nevoie de schimbare

       Satisfacția de sine depășește urgența

       Rezistența este neașteptată și prost gestionată

       Comunicarea e limitată

       Lipsa angajamentului din partea angajaților

       Lipsa informațiilor clare și corecte

Acest program te va ajută prin exemple concrete și studii de caz aplicate, să înțelegi mecanismele schimbării la nivel organizațional și cum poți acționa pentru a implementa cu succes schimbarea.  

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       înțelegi de ce unele schimbări eșuează și cum să te asiguri de reușită.

       implementezi un cadru de muncă pentru a conduce activ procesul de schimbare.

       te folosești de rezultatele evaluării schimbării pentru reușită viitoarelor procese.

       identifici, recunoști și gestionezi rezistență pentru a asigura o tranziție eficientă.

       aplici tehnici de creștere și câștigare a angajamentului pentru schimbare.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urmă promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Cursuri similare

Colaborarea competentă

Curs on-line dezvoltare profesională, Cum să muncești eficient împreună cu ceilalți pentru atingerea scopului comun

250 Lei
Cum să pui ideile în practică – de la creativitate la inovație

Cum să pui ideile în practică – de la creativitate la inovație, cum să obții inovație în echipa ta, prin exploatarea creativității.

250 Lei
Discuții de coaching

Discuții de coaching – cum să gestionezi discuțiile de coaching pentru îmbunătățirea performanțelor angajaților tăi

250 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

250 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei