Management
Cum să devii un bun lider

Cum să devii un bun lider

Curs disponibil si in Limba engleza

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line practic Cum să devii un bun lider.

În urma acestui curs, vei fi în măsură să identifici caracteristicile cheie ale liderilor. Vei ști cum să câștigi încrederea angajaților și vei putea evita comportamente care subminează autoritatea. Vei fi mai priceput la promovarea lucrului în echipă și spiritului de echipă, și vei fi pregătit să acționezi în mod decisiv. Și nu în ultimul rând, vei fi în măsură să îți demonstrezi abilitățile de lider într-o situație critică.

 
200 Lei

Atunci când acțiunile tale inspiră și pe alții să viseze mai mult, să învețe mai mult, să realizeze mai mult și să devină mai buni, ești un lider

                                                 —John Quincy Adams, al 6-lea președinte al SUA

Cine a fost profesorul tău preferat? Ce calități sau caracteristici avea el sau ea? Ce comportamente avea el sau eaCe rezultate a avut el sau ea?

Multe dintre trăsăturile și comportamentele cadrelor didactice eficiente demonstrează cum să fii un lider eficient la locul de muncă.

Leadershipul reprezintă influențarea oamenilor în mod pozitiv pentru a realiza un anumit obiectiv. Leadershipul este un concept complex – îți dai seama când îl vezi pus în practică, dar este greu de definit din punct de vedere al caracteristicilor sale exacte și al comportamentelor asociate, care fac ca o persoană să fie un lider bun. Liderii eficienți au anumite comportamente studiate, care pot fi dobândite sau dezvoltate pe percurs.

Curs practic, exemple concrete și studii aplicate. Beneficiile cursului on-line.

Acest program te va ajuta prin exemple concrete și studii de caz aplicate, să îți asumi rolul de leader în cadrul echipei tale, să îți dezvolți anumite comportamente și deprinderi care te vor ajuta să câștigi încrederea echipei, să coordonezi cu succes subalternii în diferite situații, uneori chiar critice, astfel încât să poți influența în bine rezultatele obținute de echipa ta.

La sfârșitul acestui curs vei putea să:                                 

       identifici caracteristicile cheie ale liderilor.

       dezvolți încrederea angajațiilor.

       eviți comportamentele care subminează autoritatea/leadershipul

       promovezi munca în echipă.

       acționezi decisiv.

       demonstrezi abilități de leadership într-o situație critică.

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare. Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

Certificatul obținut

Certificatul de absolvire obținut în urmă promovării unei evaluări finale, atestă dobândirea competențelor specifice și nivelul de instruire. Este emis de organizatorul cursului, în calitate de furnizor de formare autorizat.

Înscriere la curs

Pentru a va înscrie la curs este necesară completarea formularului disponibil prin accesarea butonului “MĂ ÎNSCRIU LA CURS”.

Pe email vor fi trimise instrucțiuni referitoare la derularea următoarelor etape, de confirmare a plății, activarea datelor de acces pe platforma de studiu, transmiterea certificatului de absolvire.

Acest curs este disponibil gratuit, și în limba engleză. Pentru a accesa și această varianta a cursului, te rugăm să transmiți solicitarea odată cu înscrierea la curs, în câmpul "Mențiuni".

Cursuri similare

Managementul se învață

Managementul se învață - tehnici și instrumente pentru un manager începător, cum să controlezi cu succes personalul și proiectele.

250 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

250 Lei
Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor

Motivarea angajaților pentru creșterea performanțelor, tehnici aplicate de motivarea angajaților pentru succesul companiei tale.

250 Lei
NOU Reziliența psihologică

Află cum să mergi mai departe când întâmpini greutăți, antrenează-ți stima de sine în lupta contra dificultăților zilnice.

250 Lei
Vorbește ca un lider

Află cum poți comunica eficient cu angajații tăi, care sunt așteptările acestora refiritor la comunicare și care sunt greșelile de evitat.

250 Lei
NOU Tipare mentale - cum să iei decizii în acord cu realitatea

Cum să iei decizii în acord cu realitatea, cum să separi faptele de opinii, să-ți clarifici presupunerile greșite.

250 Lei