Management
Ghidul antreprenorului de succes

Ghidul antreprenorului de succes

Disponibilitate: disponibil

Curs on-line de Antreprenoriat

Ghidul practic al Antreprenorului de succes  te ajută să descoperi cum poți dezvoltă o afacere de succes pornind de la zero. Acest curs vine în sprijinul tuturor celor care doresc să devină întreprinzători, oferind informațiile necesare din domenii esențiale precum legislație, marketing, management, resurse umane, contabilitate, dar și informațiile referitoare la Instituțiile și documentele necesare funcționării.  

Toate acestea sunt prezentate într-o manieră simplă, pe înțelesul tuturor, într-un limbaj practic,  care facilitează însușirea sau dezvoltarea capacităților antreprenoriale, dar care oferă și oportunitatea realizării unei evaluări practice a șanselor reale de reușită. 

 

 
Gratuit

Curs on-line de Antreprenoriat, un ghid paractic despre cum să ai proria afacere!

Orice persoană și-a dorit la un moment dat să dezvolte propria afacere în ideea obținerii unei independente financiare și a succesului mult dorit, să se bucure de rezultatele propriei munci și să devină propriul manager. Însă de cele mai multe ori neîncrederea în șansele de reușită, teamă de eșec sau incertitudinea sunt condițiile esențiale pentru renunțare. Este adevărat că de cele mai multe ori temerile sunt îndreptățite și a deține o idee bună de afacere, nu garantează succesul. Pot fi nenumărați factori care influențează rezulatele obținute în afaceri, și tot atâtea aspecte din domenii diferite cum sunt cele din legislație, management, marketing, contabilitate, resurse umane etc., care trebuie foarte bine cunoscute.

Dacă toate aceste informații pot fi obținute din diverse surse, cu efort și timp consumat pe măsură volumului informațional, temerea de a nu fi o persoană potrivită pentru inițierea unei afaceri trebuie eminamente înlăturată.

Foarte important! Cursul on-line de Antreprenoriat  te pregătește pentru controalele diferitelor autorități și instituții publice!

Oricât de iscusit vei fi în afaceri, cu siguranță te vei confruntă pe parcurs cu diferite controale de specialitate, deloc plăcute, cu posibile urmări grave pentru viitorul afacerii tale, de la o amendă considerabilă până la închiderea afacerii! 

De aceea în cadrul acestui curs vom prezenta  concret atribuțiile fiecărui organ de control care activează în România, cum se desfășoară de regulă fiecare control în parte, ce documente sunt solicitate (autorizații, avize și alte documente), ce sancțiuni pot fi aplicate, astfel încât ideea controalelor să nu mai reprezinte un factor de stres.  

De ce să te înscrii la cursul on-line de Antreprenoriat?

• Pentru că te va ajuta să înțelegi dacă ești sau nu potrivit pentru afaceri.

• Pentru că vei primi răspunsuri clare la întrebările cu care te confrunți inevitabil la începutul sau pe parcursul derulării afacerii tale.

• Pentru că studiul îți va fi facilitat prin minim de teorie prezentată într-un limbaj accesibil și cât mai multe exemple practice, scheme și prezentări grafice.

• Pentru că vei învăța din experiențele de succes ale altor persoane care au reușit în domeniul afacerilor.

• Pentru că vei ști cum să faci față diferitelor probleme cu care te poți confrunta încă de la început.

• Pentru că vei fi fi pregătit să treci cu bine peste orice tip de control din partea autorităților din România. 

Despre cursul on-line

Cursul on-line este disponibil pe platforma de elearning, care permite parcurgerea materialelor de studiu oricând, indiferent de locație, în ritmul propriu de asimilare a informațiilor, având posibilitatea pe toată durata cursului, de a relua informațiile necesare pentru aprofundare.  Pe tot parcursul programului de studiu vei beneficia de consultanță din partea specialiștilor noștri în domeniu, dar și de asistență tehnică pentru utilizarea platformei.

 

Cursuri similare

Elemente esențiale în vânzări: Începutul tranzacției

Un ghid practic în care vei afla cum să pornești o tranzacție într-un cadru oportun pentru garantarea succesului final.

250 Lei
Managementul se învață

Managementul se învață - tehnici și instrumente pentru un manager începător, cum să controlezi cu succes personalul și proiectele.

250 Lei
Managementul angajaților care lucrează de la distanță

Managementul angajaților care lucrează de la distanță, tehnici de eficientizare a gestionării angajaților aflați la distanță.

250 Lei
Managerul de succes

Managerul de succes - fii seful cu care oricine ar dori sa lucreze, un curs care te va ajuta sa devii un manager de succes.

250 Lei
Planificarea succesiunii

Planificarea succesiunii- cum să gestionezi procesul de selectare a viitorilor lideri de succes ai firmei.

250 Lei
Prioritizarea sarcinilor

Cum se gestionează cu succes sarcinile, termenele limită și așteptările oamenilor, atât la job cât și în viața personală.

250 Lei

Abonare la Newsletters